Sport

FCSB, umilință absolută la Erevan! Șahtior Karagandy elimină vicecampioana României după loviturile de departajare! Video

FANATIK.RO vă prezintă toate detaliile legate de partida Şahtior Karagandy - FCSB, manşa retur a turului 2 preliminar din Conference League, care se dispută joi, 29 iulie, de la ora 16:00.
29.07.2021 | 18:48
FCSB umilinta absoluta la Erevan Sahtior Karagandy elimina vicecampioana Romaniei dupa loviturile de departajare Video
La Erevan, în returul cu Șahtior karagandu, FCSB are de apărat un avantaj minim, obținut în partida tur de la București. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
29-07-2021
13:00

Şahtior Karagandy - FCSB 2-1 (Gabyshev 11, Tattybayev 90+2 / Coman 76) (2-2) (5-3, d.l.d.d)

Vezi aici meciul Live

GOOOL Karagandy!!! Tattybayev transformă de la punctul cu var și o duce pe Șahtior în turul doi preliminar al Conference League!

GOOOL FCSB!!! Vucur înscrie cu emoții! (4-3)

GOOOL Karagandy!!! Atanaskoski nu îi dă nicio șansă lui Vlad! (4-2)

RATARE FCSB!!! Morțuan ratează! Apără Shatskiy!

GOOOL Karagandy!!! Vlad nu reușește să pareze șutul lui Graf. (3-2)

GOOOL FCSB!!! Alex Crețu înscrie cu sânge rece! (2-2)

GOOOL Karagandy!!! Bukorac îl învinge cu emoții pe Vlad! (2-1)

GOOOL FCSB!!! Coman egalează! (1-1)

GOOOL Karagandy!!! Rustemovic transformă! (1-0)

Finalul reprizelor de prelungiri! Calificarea se va decide la loviturile de departajare!

Min. 113: Ocazie de gol pentru FCSB! Servit excelent din flancul stâng, Cordea trimite peste poartă! Se face și o schimbare. Iese Ov. Popescu și intră Perianu.

Min. 105: S-a terminat prima repriză de prelungiri!

Min. 91: A început prima repriză de prelungiri!

Final de meci! Calificarea se va decide în prelungiri!

Min. 90+2: GOOOL Șahtior Karagandy!!! Tattybayev marchează golul care îi menține în viață pe cazaci!

Min. 85: Vicecampioana României tremură pe final de joc! Aflat în poziție ideală, singur cu Vlad, Omirtaev dă pe lângă poartă.

Min. 76. GOOOL FCSB!!! Intrat din postura de rezervă, Florinel Coman restabilește egalitatea!

Min. 63: Iese de pe teren Octavian Popescu! În locul său a fost introdus Răzvan Oaidă.

Min. 46: A început actul secund, dar fără Ondrasek și Radunovic pe teren. În locul lor au intrat Florinel Coman, respectiv Sorin Șerban.

Min. 45+2: S-a terminat prima repriză.

Min. 26: Shatskiy iese aiurea pe 6 metri, scapă mingea din brațe, Florin Tănase reia spre poartă, dar mingea lovește transversala.

Min. 24: Șutul Lui Radunovic ocolește poarta.

Min. 13: Radunovic șutează puternic din afara careului, portarul Shatskiy respinge, dar Ondrasek nu reușește să trimită în poartă.

Min. 11: GOOOL ȘAHTIOR! Bukorac șutează de la distanță, portarul Vlad scapă mingea în față până la Gabyshev, care o trimite în poartă.

Min. 1: A început meciul

29-07-2021
11:54

Echipele de start la Şahtior Karagandy - FCSB

  • Șahtior:  Shatskiy – Gabyshev, Mawutor, Graf, Buivolov, Atanaskoski – Najaryan, Bukorac, Mitosevic – Sviridov, Shikavka. Rezerve: Trofimets, Sailauov, Tattybayev, Kybyray, Omirtayev, Nazymkhanov, Rustemovic, Nurseitov. Antrenor: Andrei Finoncenko
  • FCSB: Vlad – V. Crețu, Al. Crețu, Vucur, Radunovic – Moruțan, Ov. Popescu, Fl. Tănase – Cordea, Ondrasek, Oct. Popescu. Rezerve: Straton, Haruț, Fl. Coman, I. Cristea, I. Stoica, Dumitru, Perianu, Oaidă, Muși, Șerban. Antrenor: Dinu Todoran

Meciul Şahtior Karagandy – FCSB are loc joi, 29 iulie, de la ora 16:00, în cadrul manşei secunde a turului 2 preliminar al nou înfiinţatei competiţii europene, Conference League. În tur, la Bucureşti, FCSB a câştigat cu 1-0, prin golul reuşit de Andrei Cordea în prima repriză.

Unde se joacă meciul Şahtior Karagandy – FCSB

Confruntarea Şahtior Karagandy – FCSB se dispută joi, 29 iulie, de la ora 16:00, dar nu pe stadionul echipei kazahe, ci în Armenia, la Erevan, pe arena “Vazgen Sargsyan”. Motivul schimbării locaţiei manşei retur a acestei partide din turul 2 preliminar al Conference League ţine de explozia cazurilor de COVID în Kazahstan, ţara intrând pe lista roşie.

ADVERTISEMENT

Sunt mai bine de 30.000 de cazuri zilnice, situaţie în care UEFA a decis că meciul nu va mai putea avea loc pe terenul echipei kazahe. La Erevan, se va juca fără spectatori, kazahii având interdicţie de a intra pe teritoriul Armeniei, urmare a situaţiei sanitare.

Cine transmite la TV partida Şahtior Karagandy – FCSB

Partida Şahtior Kragandy – FCSB se joacă joi, 29 iulie, de la ora 16:00, pe stadionul Vazgen Sargsyan din Erevan, adică în Armenia şi este televizată în direct şi în exclusivitate de postul PRO X. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Erevan, vor fi joi în jur de 30 de grade, cu perspectiva ca la ora partidei să ajungă chiar până la 33 grade, însă sunt anunţate şi ploi pe parcursul zilei. Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri din Bulgaria, avându-l la centru pe Dragomir Draganov, arbitru FIFA şi UEFA din 2020, care a mai arbitrat Buducnost – HB Torshavn 0-4 în urmă cu două săptămâni.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea Şahtior Karagandy – FCSB

Antrenorul Dinu Todoran are aceeaşi listă de absenţi la ultima etapă de campionat în care FCSB a spulberat UNiversitatea Craiova la Bucureşti cu 4-1, adică fundaşul George Miron, mijlocaşii Darius Olaru şi Adrian Şut şi atacantul Adrian Niţă.

ADVERTISEMENT

După meciul cu Craiova, şi cel mai în formă jucător al bucureştenilor, Andrei Cordea, a ieşit cu dureri, fiind de altfel şi înlocuit pe parcursul reprizei a doua, dar există toate premisele ca el să se afle pe teren joi după-amiază.

Echipele probabile la Șahtior Karagandy – FCSB

  • Șahtior: Șațki – Gabișev, Hozin, Graf, Buivolov, Atanaskoski – Mitosevici, Mowutor, Bakaev – Șikavka, Najarian. Antrenor: Andrei Finoncenko
  • FCSB: Vlad – V. Crețu, Al. Crețu, I. Cristea, Radunovici – Moruțan, Ov. Popescu, Oaidă – Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Dinu Todoran
ADVERTISEMENT

Bucureștenii au scutit 2000 de kilometri de drum

Pentru FCSB, decizia UEFA de a muta meciul la Erevan a venit ca o mănuşă. Pe de o parte, bucureștenii sunt scutiţi de nu mai puţin de 2000 de kilometri de parcurs cu avionul, distanţa până la Erevan fiind de 1.500 km, iar până la Karagandy era de 3.500 km.

Pe de altă parte, se va evita disputarea partidei pe o o suprafaţă de joc sintetică, kazahii având gazon artificial, ceea ce ar fi constituit un mare avantaj pentru cei de la Şahtior. Aşa, pe gazon normal, FCSB se simte altfel şi îşi poate face jocul.

Cote la pariuri pentru jocul Şahtior Karagandy – FCSB

FCSB e văzută destul de clar drept marea favorită din acest meci. Cota de 1,50, în raport cu 5,50 cât au primit jucătorii kazahi, arată clar spre cine se îndreaptă preferinţele caselor de pariuri. Un gol marcat de către Şahtior are cotă 1,65, mai mult decât succsul echipei lui Dinu Todoran.

Dacă va trece de turul 2, FCSB va avea în faţă în turul 3 preliminar al Conference League o echipă debutantă în cupele europene, gruparea ucraineană Kolos Kovalika. În faţa căreia, de asemenea, porneşte ca  favorită. Ceea ce ar spori şansele de a intra în play-off-ul competiţiei.

ADVERTISEMENT
Tags: