Fotbal international

Salah ar putea rata Mondialul! Anunțul de ultimă oră al englezilor

27.05.2018 | 00:24
Salah ar putea rata Mondialul Anuntul de ultima ora al englezilor
ADVERTISEMENT

Atacantul egiptean al echipei FC Liverpool, Mohamed Salah, ar putea rata turneul final al Campionatului Mondial, după ce s-a accidentat în meciul cu Real Madrid din finala Ligii Campionilor.

Cotidianul Daily Star a anunțat că Mohamed Salah are umărul dislocat după ce a fost faultat de Sergio Ramos în prima repriză a întâlnirii de la Kiev, iar britanicii anunță că vedeta naționalei Egiptului ar putea să nu joace la turneul final din Rusia.

ADVERTISEMENT

Salah ar putea absenta între 12 și 16 săptămâni și va rata Mondialul

Conform specialiștilor, accidentarea suferită de atacantul de la FC Liverpool presupune o absență între 12 și 16 săptămâni, lucru ce presupune că Mohamed Salah va rata Campionatul Mondial.

Mohamed Salah şi Sergio Ramos au fost protagoniştii celui mai controversat moment al primei reprize. În minutul 25 al finalei de la Kiev, la un duel dintre cei doi fotbalişti, fundaşul madrilenilor a căzut peste internaţionalul egiptean. În momentul schimbării, Salah a izbucnit în lacrimi. După ce a fost schimbat, egipteanul a fost îmbrăţişat de Cristiano Ronaldo. Este pentru prima oară când Mohamed Salah este înlocuit în prima repriză a unui meci de Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Agentul atacantului egiptean al echipei FC Liverpool, Mohamed Salah, nu a negat un poosibil transfer la formația Real Madrid. Intervievat cu ocazia finalei Ligii Campionilor de la Kiev dintre cele două grupări, Ramy Abbas, a ținut să precizeze că jucătorul este fericit în Anglia.

Real Madrid este campioana Europei! Galacticii au câştigat cu 3-1 finala împotriva lui Liverpool şi au câştigat a 13-a Ligă a Campionilor din istorie! Este al treilea trofeu la rând pentru echipa lui Zinedine Zidane, antrenorul francez fiind artizanul celor trei succese la rând ale “galacticilor”.

ADVERTISEMENT