Sport

Samuel Umtiti i-a înfruntat pe fanii Barcelonei care i-au vandalizat mașina: ”Plătești pentru asta?” Video

Nu e liniște la Barcelona nici după ce Ronald Koeman a fost înlocuit pe banca tehnică de legenda Xavi Hernandez. Anii sunt în continuare nemulțumiți de prestațiile catalanilor și au trecut la atacuri către jucători.
02.12.2021 | 10:45
Nu e liniște la Barcelona nici după ce Ronald Koeman a fost înlocuit pe banca tehnică de legenda Xavi Hernandez. Anii sunt în continuare nemulțumiți de prestațiile catalanilor și au trecut la atacuri către jucători.
ADVERTISEMENT

Internaționalul francez Samuel Umiti a fost protagonistul unui incident cu proprii fani. După un antrenament, mai mulți suporteri ai Barcelonei au oprit mașina fotbalistului la ieșirea din baza de pregătire.

Fanii nu s-au mulțumit doar cu apostrofări și i-au vandalizat mașina. Samuel Umtiti nu le-a rămas dator. A coborât din mașină și i-a înfruntat.

ADVERTISEMENT

I-au blocat mașina la ieșirea din baza de antrenament

Samuel Umtiti evoluează la Barcelona din 2016 când a fost transferat de la Lyon pentru 25 de milioane de euro. Nu a reușit să se impună în primul 11, iar în acest sezon din La Liga nu a prins nici un minut pe teren.

Nemulțumiți de randamentul ”zero” al apărătorului de 28 de ani, mai mulți fani catalani l-au așteptat la ieșirea din baza de antrenament pentru a-l apostrofa.

ADVERTISEMENT

Inițial fotbalistul a oprit autoturismul pentru a discuta cu fanii nemulțumiți și extrem de vocali. Însă, când aceștia au început să lovească în mașină, ba chiar au încercat să se urce pe capota ei, francezul a demarat și a rulat câțiva metri.

S-a oprit brusc pentru a-i înfrunta. Deși s-a expus în fața furiei suporterilor, Samuel Umtiti a intrat în mijlocul lor și i-a cerut socoteală celui care i-a vandalizat mașina.

ADVERTISEMENT

”Vino aici! Plătești tu pentru mașină? De ce nu-ți vezi de treabă? Știi ce e înseamnă respectul?”, l-a întreba Umtiti pe suporterul recalcitrant. Este al doilea incident cu fanii în care internaționalul francez a fost implicat.

Ce îi nemulțumește pe suporterii Barcelonei în relația cu Umtiti

Samuel Umtiti este la al șaselea sezon la Barcelona, dar cifrele lui arată deloc bine în accepțiunea fanilor. Francezul a bifat 90 de meciuri în tricoul blaugrana, în precedentele cinci sezoane.

ADVERTISEMENT

Doar între 2016-2018 apărătorul de 28 de ani a avut apariții constante în primul 11 al catalanilor. A urmat un lung șir de accidentări și aparițiile lui au fost tot mai rare.

Practic între 2018 – 2020 a jucat doar 40 de meciuri în La Liga, mai puțin de jumătate decât în primele două sezoane, iar în sezonul în curs acesta încă nu a prins vreun minut pe teren, nici în campionat, nici în cupele europene.

În plus, francezul a fost unul dintre jucătorii care nu au acceptat o reducere a contractului atunci când clubul a făcut public faptul că are datorii uriașe, cifrate la peste un miliard de euro.

Aproximativ 15.000.000 de euro brut încasează anual Samuel Umtiti de la FC Barcelona.

ADVERTISEMENT