Life

Sanda Ladoși, relație specială cu Bogdan Stanoevici, chiar și după moarte! ”Îi cer sfatul, vorbesc cu el”

Frumoasa interpretă Sanda Ladoși, nici după doi ani de la decesul bunului ei prieten, Bogdan Stanoevici, nu poate accepta împăca cu gândul că nu mai este printre noi.
04.01.2023 | 07:49
Sanda Ladosi relatie speciala cu Bogdan Stanoevici chiar si dupa moarte Ii cer sfatul vorbesc cu el
Sanda Ladoși, relație specială cu Bogdan Stanoevici, chiar și după moarte! Sursa foto: facebook/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

În vârstă de 53 de ani, Sanda Ladoși a avut o relație specială, cum rar se întâlnește, cu bunul ei prieten Bogdan Stanoevici. Atât de profund au fost conectați cei doi, că, și după moarte, aceștia au rămas într-o strânsă legătură, am putea spune, chiar paranormală.

Sanda Ladoși comunică cu Bogdan Stanoevici, chiar și după moarte!

Zile și nopți au petrecut împreună atât pe scenă, cât și în spate, organizând diverse evenimente culturale. În tot acest timp, frumoasa artistă și actorul au legat o prietenie pe viață, care nu a putut fi distrusă nici când, în urmă cu doi ani, Bogdan Stanoevici și-a dat ultima suflare.

ADVERTISEMENT

Sanda Ladoși, una dintre cele mai apeciate cântărețe din România, admite că îi simte lipsa bunului ei prieten și nu poate accepta că el nu mai este printre noi.

Mai mult, artista a mărturisit că a dezvoltat o legătură paranormală cu Bogdan Stanoevici, uneori cerându-i stafuri și vorbind cu el despre diverse probleme care o macină.

ADVERTISEMENT

Îi cer sfatul, vorbesc cu el, mă inspiră, nu știu dacă e el sau vine de la Dumnezeu. Vin răspunsuri sub o formă sau alta.

Nu știu cine îmi trimite gândurile. Cei plecați dincolo sunt cu noi, cel puțin o perioadă. Numai că într-o altă dimensiune și cu totul altă formă.

ADVERTISEMENT

Viața nu se termină niciodată, ei au misiunile lor. Am citit și am studiat prea mult subiectul asta că să îmi schimbe cineva părerea”, a povestit Sanda Ladoși pentru click.ro.

Sanda Ladoși nu poate accepta moartea lui Bogdan Stanoevici

Deși au trecut doi ani de la decesul regretatului Bogdan Stanievici, Sanda Ladoși nu poate accepta că acesta nu se mai află fizic lângă noi, oamenii.

ADVERTISEMENT

L-a visat din prima clipă de când l-a pierdut și de atunci, chiar dacă și-a continuat viața alături de copii, nu s-a resemnat și a putut să se obișnuiască cu gândul că el, bunul ei prieten, ”un om așa ca bradul”, a dispărut.

În minciuna în care trăim și ne complacem, oamenii au fost omorâți în spitale, să fim serioși. Vedem cum decurg evenimentele acum.

Atunci multă lume era în necunoștință de cauză. El a avut ghinionul începutului. Să fim serioși, el a fost împotriva sistemului, dar a plătit pentru asta, cumva…

Cui îi vine să creadă. Am comunicat excepțional. Încă acceptarea că nu mai este, e complicată, nu-ți vine să crezi că un om așa ca bradul, dispare. Dar de la cei bolnavi ce așteptări să ai.

Au fost momente stranii în care l-am visat… Sunt încă mult prea încrâncenată și necăjită de cele întâmplate. E straniu, nu-mi vine să cred că deja a trecut un an. Eu m-am refugiat în copii, nu am avut stare de creație”, mprturisea artista în urmă cu ceva timp, pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT