Fotbal international

Șansa neașteptată pentru Ionuț Radu! Titularul Parmei poate pleca la Napoli, iar românul îi va lua locul

19.04.2020 | 19:24
Sansa neasteptata pentru Ionut Radu Titularul Parmei poate pleca la Napoli iar romanul ii va lua locul
ADVERTISEMENT

Ionuț Radu a primit o șansă neașteptată și poate deveni titularul dinpoarta Parmei. Luigi Sepe, rivalul din poartă a românului, poate plcea la Napoli, iar Radu l-ar înlocui.

Șansa neașteptată primită de Ionuț Radu

Ionuț Radu a primit o șansă neașteptată la Parma, după ce Luigi Sepe, titularul echipei, este aproape de un transfer la Napoli.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că e imposibil ca Meret să plece pentru că Gattuso chiar îl place datorită calităţilor sale. El l-a preferat pe Ospina în locul lui Meret, pentru că are un joc mai bun de picior, iar Sepe are aceleaşi calităţi.

Toată lumea ştie calităţile lui Sepe. Să se întoarcă la Napoli ar fi cel mai uşor lucru şi ei ştiu că el reprezintă o garanţie.

ADVERTISEMENT

Ei ştiu totul depre el, ca persoană. Nu exclud asta, dar are mulţi admiratori în Italia şi nu numai. Este între primii 5 portari italieni”, a spus impresarul italian Mario Giuffredi.

Ionuț Radu, aproape de un transfer definitiv la Parma

Inter Milano anunțase că Ionuț Radu e un posibil înlocuitor al lui Samir Handanovic, titularul din poarta „nerazzurrilor”, dar conducerea formației lui Antonio Conte s-a răzgândit și se gândește să-l lase definitiv pe român la Parma.

ADVERTISEMENT

Site-ul internazionale.fr scrie că formația de pe „Giuseppe Meazza” discută posibilitatea unui schimb, în care Luigi Sepe, portarul titular al Parmei, să vină să fie rezerva lui Handanovic pentru maxim două sezoane, iar Radu să rămână definitiv la Parma.

Ionuț Radu a transmis din Italia, țara europeană cel mai afectată de pandemia de coronavirus, un mesaj emoționant tuturor românilor care traversează cea mai grea perioadă din ultimele decenii.

ADVERTISEMENT

Îmi este dor de fotbal, știu că și vouă vă lipsește, dar acum, pentru prima dată în viața mea, fotbalul este pe plan secund.

Trăim vremuri istorice, unele foarte dificile. Mă gândeam zilele trecute cum, acum mai puțin de un an, am luptat și ne-am atins un vis, calificarea la Jocurile Olimpice.

Acum este momentul să luptăm din nou, pentru a putea învinge un adversar invizibil. Acum nu mai e vorba despre glorie, nu mai scriem istorie, astăzi trebuie să supraviețuim. Luptăm pentru bunicii noștri, pentru părinții noștri”, a fost mesajul lui Ionuț Radu.

ADVERTISEMENT
Tags: