ADVERTISEMENT
Sport

Șanse minime pentru Budescu să mai joace în sezonul regulat! Astra speră să-l recupereze pentru play-off

Autor: Flaviu Popa | 07.02.2020 | 17:38
Șanse minime pentru Budescu să mai joace în sezonul regulat! Astra speră să-l recupereze pentru play-off
Constantin Budescu într-un moment de respiro

Devine tot mai sigur că Astra nu se va putea baza pe serviciile lui Constantin Budescu în următoarele partide. Mijlocașul s-a accidentat la antrenament, fix înainte de partida cu Dinamo, iar veștile dinspre vestiarul giurgiuvenilor erau proaste: Budescu ar fi suferit o ruptură musculară la gambă.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu s-a accidentat și va rata următoarele meciuri din campionat

Din păcate, pentru fanii Astrei, suspiciunile medicilor s-au adeverit și Budescu nu va evolua, cel mai probabil, în următoarele partide de campionat. Conform specialiștilor, fotbalistul are nevoie de cel puțin o lună de recuperare și, în cel mai fericit caz, ar putea să se întoarcă pe gazon în play-off.

Doctorii vorbesc despre o recidivă în cazul lui Budescu, situație care ridică multe semne de întrebare. Pentru mijlocașul Astrei, aflat într-o perioadă bună a carierei, o nouă accidentare ar putea fi o piedică de netrecut.

ADVERTISEMENT

Oficialii Astrei nu vor să riște o nouă recidivă

Oficialii Astrei nu știu, la rândul lor, cum să abordeze cazul Budescu, toată lumea de la Giurgiu fiind preocupată să-l recupereze pe mijlocaș în timp util, însă fără a-l forța.

„Situația pare destul de complicată. Dacă Astra bate Chindia, rezolvă definitiv ecuația play-off-ului și atunci e clar că nu se va forța recuperearea lui pentru finalul sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

Doar dacă va fi ceva în neregulă cu Chindia, atunci s-ar putea presa revenirea lui Budescu, deși așa riști să-l pierzi pentru tot sezonul”, au declarat oficialii Astrei, conform GSP.

Astra Giurgiu nu se va putea baza pe serviciile lui Budescu în partidele cu Chindia (acasă), Hermannstadt (deplasare) și Sepsi (acasă). Astra ocupă în acest moment locul patru în clasament, cu 40 de puncte. O victorie a giurgiuvenilor împotriva Chindiei ar pecetlui soarta calificării în play-off.

ADVERTISEMENT

Experiența FCSB și Arabia Saudită a fost dată uitării

Constantin Budescu a plecat pe cai mari la FCSB și în Arabia Saudită, însă nu a convins și s-a întors la Astra. Într-adevăr, în Arabia Saudită experiența lui Budescu s-a încheiat abrubt tocmai din cauza unei accidentări la genunchi.

La revenirea la Astra a impresionat, devenind alături de Denis Alibec jucător de bază la formația pregătită de Bogdan Andone.

ADVERTISEMENT
  • 4 milioane de euro e cota de transfer al lui Constantin Budescu
  • 6 goluri în 14 partide a reușit Budescu în tricoul Astrei în acest sezon
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1