Life

Sânziana Buruiană, idei pentru o afacere nouă. Blondina s-a aliat cu o artistă cunoscută

Sânziana Buruiană, planuri la revenirea în România. Vedeta va colabora cu o cântăreață de renume cu care este prietenă.
11.01.2023 | 18:41
Sanziana Buruiana idei pentru o afacere noua Blondina sa aliat cu o artista cunoscuta
Sânziana Buruiană, planuri la revenirea în România. Vedeta va colabora cu o cântăreață de renume. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de la Antena 1 are idei pentru o afacere nouă. Blondina s-a aliat cu o artistă cunoscută din showbiz-ul românesc după ce a renunțat la emisiunea – teleshopping pe care a moderat-o în Budapesta, Ungaria.

Sânziana Buruiană, planuri la revenirea în România. Vedeta va colabora cu o cântăreață de renume

Sânziana Buruiană a luat decizia să se întoarcă în România, unde o va lua de la zero cu ajutorul unei persoane de încredere. Vedeta și cântăreața Bianca Rus speră să dea lovitura cu un business dedicat copiilor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fosta concurentă de la Mămici de pitici cu lipici, de la Antena Stars, va avea o emisiune în care caută copii talentați și dornici să apară pe micile ecrane.

În perioada aceasta caut împreună cu Bianca Rus copii talentați pe care să-i promovez pentru că mi-am făcut o emisiune cu ea. Îmi place să mă ocup de partea asta de fashion pentru copii.

ADVERTISEMENT

De când le am pe cele două fetițe mi-am dat seama că sunt atrasă de această latură”, a mărturisit Sânziana Buruiană pentru click.ro.

Sânziana Buruiană, mândră de fiica sa, Iza

Sânziana Buruiană vrea să aibă mai mult timp să se ocupe de fiicele sale, mai ales că cea mare are un program foarte încărcat și este înscrisă la numeroase activități artistice. La doar 7 ani fetița va lansa o piesă.

ADVERTISEMENT

„De când nu am mai plecat din țară m-am ocupat mai mult, lunile astea, de Iza. Mi-am dorit să se dezvolte pe plan artistic.

Acum merge la gimnastică, canto, școală de televiziune pentru copii și face și dansuri. Îmi doresc să se dezvolte frumos și armonios.

ADVERTISEMENT

Zilele acestea urmează să fie gata și o piesă a ei personalizată, de care sunt tare mândră, a completat Sânziana Buruiană, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT