Life

Sânziana Buruiană încă își alăptează fetița de 4 ani! Cum o va convinge pe micuță că va trebui „să păstreze laptele pentru bebeluș”

27.05.2020 | 15:46
Sanziana Buruiana inca isi alapteaza fetita de 4 ani Cum o va convinge pe micuta ca va trebui sa pastreze laptele pentru bebelus
ADVERTISEMENT

Chiar dacă zilele în care făcea senzație în emisiunile de tip tabloid sunt demult apuse, mai ales de când s-a făcut „fată de casă” și a adus-o pe lume pe Isabela, Sânziana Buruiană continuă să-și lase fanii cu gura căscată. Asta pentru că nu a renunțat la vechile obiceiuri și nici nu își dorește să o facă prea curând, în ciuda criticilor de care a avut parte de-a lungul timpului. Fosta asistentă TV a mărturisit cu sinceritate că își alăptează în continuare fiica, deși micuța are deja 4 anișori.

Sânziana Buruiană continuă să-și alăpteze fetița. Ce se va întâmpla odată cu nașterea celui de-al doilea copil

Da, da, mai alăptez și acum.  Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme.

ADVERTISEMENT

Față de alte mămici care au preferat ajutorul bonelor sau au ales cariera, eu mă ocup exclusiv de ea, am vrut să fiu cât mai prezentă în viața ei și nu pot decât să fiu mulțumită. Prezența părinților în viața unui copil este esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă”, a dezvăluit voluptoasa blondină în cadrul unei emisiuni televizate.

Odată cu venirea pe lume a celui de-al doilea copil, va avea, însă, o mică problemă, pentru că va trebui să își convingă fetița să uite de acest obicei. Nu de alta, dar este deja o domnișoară în toată regula, iar „laptele trebuie păstrat pentru bebeluș”.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Sânziana Buruiană când a aflat că este însărcinată

Un suflețel mic a vrut să vină la noi când nu ne așteptam, să o facă pe Iza cea mai fericită surioară, iar pe noi cei mai împliniți părinți.

Știu exact ce va urma, cunosc greul cu care vine la pachet noua noastră viață, cunosc și împlinirea dincolo de cuvinte, le-am trăit la cote maxime și sunt pregătită să le iau de la capăt. Poate nu din start, recunosc”, și-a anunțat Sânziana Buruiană fanii prin intermediul rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

Totodată, aceasta a descris momentul în care a primit mult așteptata veste. Deși s-a speriat puțin la început, nevenindu-i să creadă că visul devenea în sfârșit realitate, ulterior a conștientizat ce i se întâmplă și s-a bucurat nespus la gândul că va aduce pe lume cel de-al doilea copil. La fel de încântată a fost și fetița, care abia așteaptă să-și cunoască frățiorul sau surioara.

Dar mai mult mi-e drag, mi-e liniște, mi-e sufletul deschis. Nu mă grăbesc deloc, îmi place perioada asta, o ador! Mă simt iubită, protejată, plină de speranță și mai ales de răbdare… Lecția răbdării am învățat-o la prima sarcină și-mi vine firesc să o aplic acum!

ADVERTISEMENT

Doamne Doamne poate a hotărât că am pierdut prea mult în ultimii ani, două dintre cele mai dragi ființe și importante din viața mea au plecat la El, așa că mi-a trimis în schimb un îngeraș și îi mulțumesc pentru acest cadou minunat! Acum aștept să văd cine ma urmează”, a mai scris fosta asistentă TV pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: