Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Săpunaru a făcut investigații după accidentarea de la Cluj. „90 la sută asta e situația”

Săpunaru a avut nevoie de controale medicale amănunțite după accidentarea din CFR Cluj - Rapid 0-1. Victor Angelescu a dezăvluit prin ce a trebui să treacă căpitanul giuleștenilor.
13.02.2024 | 15:13
Sapunaru a facut investigatii dupa accidentarea de la Cluj 90 la suta asta e situatia
Săpunaru a făcut investigații după accidentarea de la Cluj. „90 la sută asta e situația”. FOTO: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru a fost supus unor investigații după accidentarea pe care a suferit-o în debutul meciului CFR Cluj – Rapid 0-1. Victor Angelescu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA prin ce a trecut veteranul alb-vișiniilor.

Săpunaru a făcut investigații după accidentarea de la Cluj. „Vom vedea ce reiese la teste”

Rapid, care acum este pe locul 2 în SuperLiga, la 9 puncte în spatele FCSB-ului, se pregătește de un nou meci difici. În etapa a 26-a, giuleștenii vor primi vizita lui Hermannstadt, echipă care trage la play-off. Partida e vineri, 16 februarie, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

„Se simte mai bine, a făcut niște teste, dar din punctul meu de vedere 90% este bine și va fi apt pentru următorul meci. Vom vedea ce reiese la teste, dar se simte mai bine”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede LIVE, pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Și mai departe ce se întâmplă cu Cristea? Care a jucat excelent. În mod normal, Cristea și orice jucător care intră în minutul 15 și joacă excelent și echipa câștigă, pretinde să joace etapa viitoare”, a adăugat jurnalistul Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

„Asta este decizia antrenorului. D-aia avem antrenor, ca să decidă cine va juca la următorul meci”, a adăugat acționarul minoritar al Rapidului. „E chiar o problemă pentru Bergodi”, a mai spus Buzărin.

Căpitanul n-a fost singurul fotbalist pe care Bergodi l-a pierdut în partida de la Cluj. În actul secund, mai exact în minutul 53, Răzvan Onea a cerut și el schimbare, după ce a resimțit probleme musculare. În locul fundașului dreapta născut la Paris a intrat germanul Christopher Braun.

ADVERTISEMENT

„Avea amețeli, vedea neclar”

Săpunaru a jucat doar 17 minute în Gruia. Căpitanul giuleștenilor s-a accidentat după un duel cu Daniel Bîrilgea. În locul său a intrat Iulian Cristea, care a făcut cel mai bun meci al său de la transferul la Rapid.

„Avea amețeli și vedea neclar. Eu nu cred că va fi o problemă să joace următorul meci. S-a lovit în zona cervicală. Rămâne să vedem la București când va face investigația”, a adăugat Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

Cristian Săpunaru a jucat în toate cele 25 de meciuri ale Rapidului din actuala ediție a SuperLigii. În această perioadă, veteranul din defensiva lui Cristiano Bergodi a marcat un gol și a oferit un assist. „Săpun”, care pe 5 aprilie va împlini 40 de ani, mai are contract cu alb-vișiniii până la finalul sezonului.

Cristi Sapunaru, INVESTIGATII MEDICALE dupa ACCIDENTAREA din CFR Cluj - Rapid 0-1

ADVERTISEMENT