Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Săpunaru și-a pus unt pe pâine când a văzut că joacă Compagno”. Ivanovici a găsit duelul-cheie

Horia Ivanovici a comentat la FANATIK SUPERLIGA echipa de start a FCSB-ului în derby-ul cu Rapid, considerând că a fost o greşeală faptul că a fost titularizat Compagno.
07.11.2023 | 10:03
Sapunaru sia pus unt pe paine cand a vazut ca joaca Compagno Ivanovici a gasit duelulcheie
„Săpunaru și-a pus unt pe pâine când a văzut că joacă Compagno” Ivanovici a găsit duelul-cheie. Sursa: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid s-a impus cu 2-1 derby-ul cu FCSB din ultima etapă a sezonului regulat al SuperLigii. Giuleştenii au avut o evoluţie mai bună în prima parte, reuşind să marcheze prin Papeau şi Iacob. Roş-albaştrii au încercat să revină în partea secundă, dar nu au putut decât să reducă din handicap.

„Săpunaru și-a pus unt pe pâine când a văzut că joacă Compagno”

Horia Ivanovici a comentat la FANATIK SUPERLIGA echipa de start a FCSB-ului, considerând că a fost o greşeală ca Andrea Compagno să înceapă titular, având în vedere că Rapid avea la rându-i, doi fundaşi centrali masivi:

ADVERTISEMENT

Voi credeţi că lui Gigi Becali îi este uşor să reziste la atât de multe presiuni… Oameni din jurul lui, prieteni, opinia publică, critici la emisiuni… Azi voiam să îi spun că nu a fost inspirat cu Compagno.

Săpunaru l-a mâncat pe pâine pe Compagno. Era fix atacantul de care Săpunaru şi Iacob aveau nevoie. Când l-au văzut… Eu dacă eram Săpunaru şi îl vedeam pe Compagno în teren, îmi puneam unt pe pâine şi nişte marmeladă sau cremă de arahide.

ADVERTISEMENT

“Dar voi credeţi că lui Gigi Becali îi este uşor? Cât de puternic trebuie să fii să o ţii aşa?”

Aş fi început cu căluţii Ferrari. Cu ei le-aş fi făcut probleme unor jucători masivi, mari, cum sunt şi Iacob şi Săpunaru. Dar nu am apucat să spun asta pentru că a intrat Gigi Becali şi a spus ce a greşit. 

Să zici ce? Eu voiam să spun «Gigi, n-ai făcut bine echipa.» Dar voi credeţi că lui Gigi Becali îi este uşor? Cât de puternic trebuie să fii să o ţii aşa? Presiunea este uriaşă şi totuşi merge înainte. 

ADVERTISEMENT

“Până una-alta, este pe locul 1. Nu este o dramă că i-a bătut Rapidul”

Vreau eu, Gigi Becali, să iau titlul. Este şi asta un gen de putere, de caracter. Bun, rău, mori pe sabia ta sau câştigi pe sabia ta. Habar n-am, o să vedem ce se va întâmpla la finalul campionatului. 

Până una-alta, este pe locul 1. Nu este o dramă că i-a bătut Rapidul. Dar ştii câtă presiune este pe Gigi? Îţi trebuie mare tărie să rezişti la toate presiunile”, a comentat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

„Săpunaru și-a pus unt pe pâine când a văzut că joacă Compagno” Ivanovici a găsit duelul-cheie

ADVERTISEMENT