Sport

Săpunaru surprinde: ”Falimentul i-a făcut un bine Rapidului”

Rapid a devenit una dintre cele mai puternice echipe din Superligă. Trecutul recent a fost marcat de perioada falimentului, fără de care, cel mai probabil, giuleștenii ar fi avut soarta lui Dinamo.
06.08.2023 | 11:01
Sapunaru surprinde Falimentul ia facut un bine Rapidului
Cristi Săpunaru, despre falimentul Rapidului. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru, unul dintre cei mai importanți oameni din lotul lui Cristiano Bergodi, de la Rapid. Fanii speră ca acesta, în calitate de căpitan, să ridice un trofeu la finalul sezonului, indiferent dacă va fi cupa sau campionatul.

Săpunaru, despre trecutul Rapidului: ”Falimentul a ajutat”

Fundașul central spune că falimentul a ajutat Rapidul să își revină, din punct de vedere sportiv. El crede că în ultimii ani, Rapid a mers doar în sus. În același timp, el spune că dacă la Rapid se joacă spectaculos, atunci fanii sunt mulțumiți, indiferent de rezultat.

ADVERTISEMENT

Dacă e să luăm totul de la zero, mereu Rapid a mers în sus, niciodată nu s-a oprit. E normal ca suporterii să își dorească să câștigi ceva. Au fost lângă echipă atâția ani, anii grei, mulți nu mai credeau. Falimentul i-a făcut un bine Rapidului. Rapid plătește datorii pentru jucători de acum 12-13 ani. Nu știu cum, dacă Rapid  intrat în faliment și a devenit altă societate.

E normal ca suporterul și omul care vine la stadion să vrea performanță. La Rapid e o emulație de nedescris.  Dacă joci spectaculos pe Giulești și dai tot ce ai mai buni, am văzut la final de meciuri. Rapidistul nu o să spună nimic. Dacă pierzi nejucând și arăți penibil, nu poate să te țină în brațe”, a spus Cristi Săpunaru, la SUFLET DE RAPIDIST.

ADVERTISEMENT

Săpunaru vrea să rămână pe teren, dacă echipa câștigă titlul

Cristi Săpunaru spune că la finalul acestui sezon își va analiza situația și va decide dacă mai poate juca sau nu. Ajuns la 39 de ani, spune că va trebui să își facă verificări fizice înainte să ia o decizie. În același timp, el spune că se menține bine din punct de vedere fizic deoarece nu a lipsit la antrenamente.

Vorbesc cu stângul, cu spatele, să văd dacă mai au chef.  Nu am lipsit la niciun antrenament. Nu mai pot să îl fac ca la… știu să îmi dozez efortul. Doar dacă eram accidentat. E lipsă de respect față de ceilalți colegi. Să te duci dimineața, să îl vezi pe Dragoș Grigore în sală. Sau Junior Morais.

ADVERTISEMENT

Ar fi lipsă de respect față de ceilalți colegi. Acum că avem sala făcută, toți se pregătesc. Eu mai stau, mai stau de vorbă în vestiar, mai o glumă.

După merg la saună, bazin rece, duș și acasă. Cred că așa îmi revin cel mai repede. Mereu am dat importanță antrenamentelor, asta m-a ajutat în carieră.

ADVERTISEMENT

E o vorbă, cum te antrenezi, așa joci. E și da și nu. Te antrenezi, dar sunt unii jucători care nu se pot antrena șase zile la 100%, poate au o zi-două când trebuie să fie mai calmi, ca la meci să fie 100%.

Dar sunt unii care spun că dacă nu mă antrenez 100% nu pot la meci. Trebuie să fie un echilibru. Nu poți să vezi 25 de jucători într-o echipă că se antrenează toți la fel”, a spus Cristi Săpunaru, la SUFLET DE RAPIDIST, cu Robert Niță și Lucian Ionescu.

SUFLET DE RAPIDIST, emisiune de tip podcast realizată de fostul jucător din Giulești Robert Niță și Lucian Ionescu, ofițerul de presă al Rapidului, este difuzată exclusivitate pe FANATIK.RO marți, de la ora 13:30. De asemenea, în fiecare zi de joi, de la 10:30, SUFLET DE RAPIDIST apare pe Facebook și YouTube.

Cristi Săpunaru vorbește despre falimentul Rapidului

ADVERTISEMENT