Sport

Sarah, fiica lui Marius Șumudică, pictorial incitant: „Miss Turcia!”

Sarah, fiica antrenorului Marius Șumudică, a făcut senzație pe Instagram cu o ședință foto. Pictorial incitant în Turcia.
11.10.2023 | 13:10
Sarah Șumudică, ședință foto de excepție în Turcia: Foto: Instagram - @sarahsumudica.
ADVERTISEMENT

Sarah Șumudică, fiica antrenorului Marius Șumudică, a făcut senzație pe rețelele de socializare cu o ședință foto realizată în Turcia, țara în care tatăl său antrenează. În vârstă de 22 de ani, Sarah este studentă la Drept și este extrem de pasionată de modă.

Sarah, fiica lui Marius Șumudică, pictorial incitant: „Miss Turcia!”

Sarah este o tânără frumoasă din cale afară și se mândrește cu o siluetă de invidiat. Tânăra studentă nu ezită să-și etaleze frumusețea pe rețelele de socializare, unde adună sute de aprecieri. Pe Instagram, Sarah are puțin peste 12 mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Marius Șumudică, antrenor în Turcia la Gaziantep, s-a fotografiat recent la Istanbul într-o ipostază superbă care i-au făcut pe internauți să exclame: „Miss Turcia!”. Sarah a îmbrăcat o rochie roșie, cu o trenă uriașă, prin care și-a pus atuurile fizice în evidență.

Pe lângă faptul că este studentă la Drept, Sarah este extrem de pasionată de lumina reflectoarelor. Nu de puține ori, fiica antrenorului român a urcat pe podium, participând la mai multe prezentări de modă ca model.

ADVERTISEMENT
Sarah Șumudică
Sarah Șumudică, ședință foto de excepție în Turcia: Foto: Instagram – @sarahsumudica.

Sarah Șumudică se iubește cu un fotbalist

Sarah Șumudică s-a născut în Portugalia chiar în perioada în care tatăl său juca la echipa portugheză Maritimo Funchal (1999-2001). Sarah trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandru Mitracu, fotbalist rămas liber de contract din februarie 2021.

Alexandru Mitracu a fost junior la echipa U19 a lui Dinamo, după care a fost transferat de echipa similară a Benficăi în iulie 2017 pentru 150.000 de euro.

ADVERTISEMENT

După doar un sezon, fotbalistul care evoluează pe postul de mijlocaș defensiv s-a întors în România la CS Tunari. Ultima oară, ginerele lui Marius Șumudică a îmbrăcat tricoul celor de la AFC Turris Turnu Măgurele de care s-a despărțit la începutul anului 2021.

Sarah Șumudică, senzație la Rapid – FCSB 2-0

Sarah Șumudică, fiica antrenorului şi a Lilianei Şumudică, a absolvit Universitatea Româno – Americană în vara acestui an. Tânăra în vârstă de 22 de ani este studentă și la Facultatea de Drept.

ADVERTISEMENT

Atunci când nu a cochetat cu moda și nu era la facultate, Sarah mergea să-l încurajeze pe tatăl său direct din tribune. Fiica antrenorului a făcut senzație la Rapid – FCSB, scor 2-0, în vara anului trecut, când a apărut pe Giulești îmbrăcată în tricoul lui „Șumi”, cu numărul 14, fost jucător la Rapid.

 

ADVERTISEMENT