Sport

Sărbătoare după U Craiova – Academica Clinceni. Spectacol pirotehnic şi focuri de artificii pe „Oblemenco”. Video

Spectacol pirotehnic şi focuri de artificii pe "Oblemenco"! Universitatea Craiova - Clinceni 0-0, un meci în care a fost show doar după fluierul final.
Sarbatoare dupa U Craiova  Academica Clinceni Spectacol pirotehnic si focuri de artificii pe Oblemenco  Video
Universitatea Craiova a sărbătorit şi pe "Ion Oblemenco" pentru câştigarea Cupei României. Sursă foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Ultimul meci al sezonului pentru Universitatea Craiova a fost primul în care fanii olteni au putut intra pe Ion Oblemenco. Accesul a fost permis la 25 la sută din capacitate.

Au urmărit o partidă foarte plictisitoare, 0-0 cu Academica Clinceni, dar cu siguranţă nu au motive să regrete că au ajuns pe stadion. În ciuda numeroaselor restricţii.

ADVERTISEMENT

Spectacol pirotehnic şi focuri de artificii pe “Oblemenco”. Oltenii au sărbătorit încă o dată pentru câştigarea Cupei României

Asta pentru că adevăratul show a început doar după fluierul final. Organizatorii au vrut să sărbătorească victoria din finala Cupei României, în faţa Astrei, şi au pregătit un moment grandios.

Spectacol pirotehnic şi focuri de artificii pe “Oblemenco”

Spectacol pirotehnic şi focuri de artificii pe “Oblemenco”

A fost un adevărat spectacol pirotehnic, cu focuri de artificii, dar şi jocuri de lumini. Jucătorii au prezentat trofeul în faţa fanilor şi au promis că sezonul viitor vor aduce şi titlul în Bănie.

ADVERTISEMENT

Micii suporteri ai Ştiinţei au putut chiar să pătrundă pe gazon, unde s-au pozat împreună cu idolii lor. Un sezon încheiat bine de Universitatea Craiova, chiar dacă doar pe locul 3 în Liga 1.

Spectacol pirotehnic şi focuri de artificii pe “Oblemenco”

Fanii Universităţii Craiova le-au cerut jucătorilor lui Marinos Ouzounidis să intre în grupele Conference League

Echipa pregătită de Marinos Ouzounidis şi-a salvat sezonul cu succesul din finala Cupei României. Competiţie pe care oltenii o câştigaseră şi în 2018.

ADVERTISEMENT

Spectacol pirotehnic şi focuri de artificii pe “Oblemenco”

Universitatea Craiova va juca în sezonul viitor în Conference League, iar fanii le-au transmis favoriţilor că nu vor mai accepta un nou sezon fără grupe europene.

Spectacol pirotehnic şi focuri de artificii pe “Oblemenco”

Vara trecută, Universitatea Craiova a fost eliminată încă din primul tur preliminar de Europa League, de Locomotiva Tbilisi. A fost 1-2 în Georgia.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan, Dan Nistor şi Vladimir Screciu au marcat golurile prin care Universitatea Craiova a câştigat Cupa României

În campionat, Universitatea Craiova a fost scoasă din lupta pentru titlu de eşecurile suferite în play-off cu Academica Clinceni, Sepsi şi FC Botoşani. Asta chiar dacă a învins-o de două ori pe FCSB şi şi-a împărţit victroiile cu CFR Cluj.

Universitatea Craiova a avut mari emoţii şi în finala Cupei României. A fost nevoie de prelungiri contra Astrei, echipă care a retrogradat în Liga 1. Oltenii s-au impus în cele din urmă cu 3-2.

Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 14, dar Valerică Găman reuşea să egaleze doar trei minute mai târziu. La trei minute după ce începuse prima repriză de prelungiri, Astra a trecut prin avantaj cu golul lui Boya-Kane. Nistor şi Screciu au întors soarta meciului şi au adus cupa în Bănie.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT