Life

Sărbătoare în familia lui Smiley și a Ginei Pistol! E vorba despre micuța Josephine: “Se îndreaptă spre 14”

Ce sărbătoare mare este în familia lui Smiley și a Ginei Pistol. Are legătură cu fiica lor, micuța Josephine, unicul lor copil.
11.03.2024 | 21:15
Sarbatoare in familia lui Smiley si a Ginei Pistol E vorba despre micuta Josephine Se indreapta spre 14
Smiley și Gina Pistol, moment unic alături de fiica lor. Sursa foto: Facebook, captură Instastory, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Moment de sărbătoare în familia lui Smiley și a Ginei Pistol. Are legătură cu unicul lor copil, Josephine. Ce moment unic au trăit artistul și fosta prezentatoare de la Antena 1 alături de fiica lor?

Smiley și Gina Pistol își sărbătoresc fiica

Smiley și Gina Pistol celebrează ziua fetiței lor, Josephine. Cea mică a împlinit trei ani, iar părinții săi sunt extrem de bucuroși. Gina Pistol, cel puțin, s-a emoționat profund. Ce a postat pe rețelele de socializare?

ADVERTISEMENT

Cei doi celebri părinți au postat pe Facebook și pe Instagram clipe alături de Josephine, cu ocazia împlinirii a celor trei ani de când a venit pe lume și le-a schimbat radical viața. Fosta prezentatoare de la Asia Express și Chefi la Cuțite deja este cu gândul că Josephine se apropie cu pași repezi spre vârsta adolescenței, 14 ani.

”Fiica a făcut 3 ani… se îndreaptă spre 14!”, a notat Gina Pistol într-un Instastory, în care ea și Smiley se află alături de Josephine, au coifuri pe cap și suflă în baloane. Chipul copilei a fost protejat și de această dată.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima oară în martie 2021. De asemenea, l-a făcut și pe Smiley tată pentru prima oară. Cei doi au ajuns părinți după șapte ani de relație, pe care au ținut-o secretă o bună perioadă.

Fosta moderatoare a slăbit rapid după naștere și nu a dat semne ale unei depresii postnatale, așa cum se întâmplă în cazul altor mame. Multe femei au întrebat-o pe Gina Pistol cum a reușit să ocolească un astfel de episod.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol s-a confruntat cu depresia postnatală

Dincolo de aparențe, Gina Pistol a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că, de fapt, și ea a trecut prin depresia de după naștere. Din cauza acestei afecțiuni, a simțit că nu se poate conecta cu Josephine la început. Însă, mai apoi și-a dat seama că acest sentiment este unul comun tuturor femeilor și că nu va dura la infinit.

”Da! Și eu m-am confruntat, dar cred că toate femeile au asta, e absolut normal, e absolut normal să nu te conectezi cu copilul tău din prima, e absolut normal să-ți vină să fugi în lume când ți-e greu.

ADVERTISEMENT

Că e și greu, dar femeile trebuie să înțeleagă că toate trecem prin asta. Eu nu am pozat niciodată doar partea frumoasă, nu am pozat niciodată că a fi mamă e foarte ușor.”, a dezvăluit Gina Pistol la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT