News

Sărbătoare în familia regală britanică. Prințul George își serbează ziua de naștere. Fotografii inedite publicate de Kate Middleton

22.07.2020 | 12:03
Sarbatoare in familia regala britanica Printul George isi serbeaza ziua de nastere Fotografii inedite publicate de Kate Middleton
ADVERTISEMENT

Este zi de sărbătoare în familia regală britanică, pentru că prințul George, primul copil al lui Kate Middleton și al treilea în ordinea succesiunii la tron după bunicul său, Charles și tatăl, William, a împlinit frumoasa vârstă de 7 ani. Mândră nevoie mare, ducesa de Cambridge a publicat pe rețelele de socializare o serie de fotografii inedite.

Realizate chiar de ea la începutul lunii iulie, acestea îl surprind pe micuț cel mai probabil în reședința din Norfolk, în timp ce zâmbește și râde cu gura până la urechi. Într-un comunicat dat publicității cu câteva ore în urmă, Palatul Kensington a transmis că atât Kate, cât și soțul său sunt „încântaţi” să împărtășească imaginile.

ADVERTISEMENT

De altfel, a devenit deja o tradiţie ca astfel de fotografii să fie postate în mediul online la ocazii speciale, iar fanii le așteaptă cu nerăbdare, în condițiile în care cei trei copii ai cuplului William şi Kate sunt rareori văzuți în public.

Prințul George a împlinit șapte ani. Fotografiile publicate de Kate Middleton de ziua primului său copil

Ducele şi ducesa de Cambridge sunt încântaţi să împărtăşească două noi fotografii cu prinţul George înainte de cea de-a şaptea aniversare a zilei sale de naştere, mâine (n.r. miercuri, 22 iulie)” se arată în comunicatul transmis de Palatul Kensington.

ADVERTISEMENT

Una dintre imaginile realizate de Kate Middleton îl prezintă pe George îmbrăcat cu un tricou polo verde închis şi cu părul aranjat, iar în cea de-a doua apare într-un tricou cu model camuflaj, dar părul este, în schimb, ciufulit.

Fanii s-au distrat copios, au răsplătit-o pe ducesă cu zeci de mii de like-uri și chiar au dezbătut pe seama faptului că micuțul pare să fi pierdut recent unul sau mai mulţi dinţi de lapte. Deși nu este precizat acest amănunt, fotografiile par să fi fost realizate în reședința familiei din Norfolk.

ADVERTISEMENT

Marea Britanie încearcă să ridice măsurile de izolare

Prinţul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut în aripa privată Lindo a spitalului St. Mary’s din Londra, la 22 iulie 2013, şi şi-a făcut prima apariţie publică o zi mai târziu, pe scările maternităţii, în braţele mamei sale, în faţa unei mulţimi de fotografi şi cameramani.

Într-o perioadă în care Marea Britanie face primii paşi pentru a ridica măsurile de izolare impuse în contextul pandemiei de COVID-19 şi în care opţiunile de vacanţă sunt limitate, este de aşteptat ca George să îşi petreacă ziua de naştere acasă.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, el şi-a sărbătorit ziua de naştere în vacanţă cu familia pe insula Mustique din Caraibe, unde s-a distrat de minune în compania părinților și a celor mai buni prieteni. Micuțul George este al treilea în ordinea succesiunii la tron după bunicul și tatăl său.

ADVERTISEMENT