Sport

Sărbătoare în Ghencea după ce CSA Steaua a promovat în Liga 2. Fanii au intrat pe stadion. Video

CSA Steaua a reușit promovarea în Liga 2, iar fanii au început sărbătoarea la stadionul din Ghencea și nu au uitat nici de rivalul Gigi Becali.
30.05.2021 | 22:54
Sarbatoare in Ghencea dupa ce CSA Steaua a promovat in Liga 2 Fanii au intrat pe stadion Video
CSA Steaua a reușit promovarea în Liga 2, iar fanii au început sărbătoarea la stadionul din Ghencea și nu au uitat nici de rivalul Gigi Becali. Sursă foto: Facebook CSA Steaua
ADVERTISEMENT

Clubul Armatei a învins în ambele manșe ale barajului echipa CS Afumați și și-a asigurat locul pentru sezonul viitor al eșalonului secund.

La scurt timp după această performanță, fostul mare fundaș Adrian Bumbescu a dat o veste tristă și anume că ”roș-albaștrii” nu vor avea voie timp de doi ani să urce în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Promovarea echipei CSA Steaua în Liga 2 a dat drumul la sărbătoare

Dar nici măcar acest anunț sumbru nu i-a împiedicat pe fanii CSA Steaua să dea drumul la sărbătoarea promovării în Liga 2. Imediat după victoria de la Afumați aceștia au plecat spre stadionul din Ghencea pentru a celebra reușita.

Ultrașii de la Peluza Sud și-au așteptat favoriții în fața stadionului Steaua și au declanșat fiesta la sosirea autocarului. Suporterii au aprins torțe și fumigene, iar mare parte din ei au reușit să intre și în arenă, unii chiar pe gazon.

ADVERTISEMENT

De la stația de amplificare, George Ogăraru le-a transmis un mesaj fanilor că nu au voie în interiorul arenei care încă nu a fost inaugurată, iar aceștia au fost nevoiți să sărbătorească în afara stadionului pe care Steaua va juca în Liga 2.

Gigi Becali luat la mișto de fanii CSA Steaua

După ce au revenit în afara arenei, fanii au cântat și au scandat alături de jucătorii lui Daniel Oprița ca în vremurile bune. Suporterii nu au uitat nici de Gigi Becali, cel care a încercat din toate puterile să se opună promovării CSA Steaua, și nici de rivalii de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Toţi banii din lume nu mai opresc beleaua / E doliu la palat, azi promovează Steaua”, a fost unul dintre bannerele prin care fanii echipei care va evolua în sezonul viitor în Liga 2 l-au ironizat pe patronul FCSB. Nu au scăpat nici suporterii formației din Liga 1: ”O mică precizare: rămâneți la fcsb în continuare!”

Sărbătoare CSA Steaua promovare

”Şampania curge, Ghencea vibrează, Steaua promovează, nimic nu mai contează”, ”Am plecat la Afumaţi cu gândul la promovare / Ne întoarcem în Ghencea cu chef de sărbătoare” sau ”Ați uitat culorile, emblema și istoria / Oare promovările vă readuc memoria?!”, sunt alte bannere ale suporterilor steliști.

ADVERTISEMENT

Contre între Oprița și CSA Steaua

La finalul meciului care a consfințit prezența în sezonul viitor al eșalonului secund, antrenorul Daniel Oprița a vorbit despre tot ceea ce s-a întâmplat în campionatul recent încheiat, dar și despre planurile de viitor.

Contractul lui Daniel Oprița cu CSA Steaua expiră în această vară și antrenorul pune condiții pentru a continua în Ghencea. El vrea să i se propună un contract serios, de profesionist, pentru a rămâne pe mai departe antrenorul echipei.

Managerul George Ogăraru susține că urmează două luni de foc, în care se vor pune la punct toate actele necesare. De asemenea, el susține că își dorește ca Daniel Oprița să fie și în sezonul viitor antrenorul Stelei.

ADVERTISEMENT