News

Sărbători îndurerate pentru o familie din județul Botoșani. Le-a murit copilul plecat la muncă în Belgia

Tânărul de doar 22 de ani și-a găsit sfârșitul într-un accident de muncă pe șantierul din Belgia unde lucra în construcții
04.12.2022 | 13:39
Sarbatori indurerate pentru o familie din judetul Botosani Lea murit copilul plecat la munca in Belgia
Tânărul a murit după ce a căzut de pe o schelă Foto: Observator News
ADVERTISEMENT

Alexandru A. se afla vineri dimineață pe un șantier. Tânărul era urcat pe o schelă, unde suda ceva, iar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut în gol.

Sărbători îndurerate pentru o familie din județul Botoșani

Bărbatul a aterizat pe spate, suferind mai multe leziuni grave la organele interne. La fața locului au ajuns cadrele medicale și au încercat să îl salveze, dar toate eforturile lor au fost zadarnice.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, familia care îl aștepta acasă să sărbătorească Crăciunul este nevoită să pregătească cele necesare pentru înmormântare.

Tânărul avea planuri de căsătorie. Alexandru A. se logodise recent cu iubita lui, Ana Maria. Tânăra a transmis un mesaj plin de durere după moartea iubitului său.

ADVERTISEMENT

„Drum lin către îngeri, Iubirea mea! Vei rămâne veșnic in inima mea! Destinul ne-a făcut sa ne despărțim mult prea devreme, nu trebuia sa fie așa! Nu-mi vine sa cred ca ai plecat, de ce tu…

Mereu vei rămâne în gândurile mele în inima mea și în suflet! În urma ta ai lăsat o durere mult prea mare! Nu te voi uita! Eram atât de fericiți!”, este mesajul tinerei, citat de Botoșani News.

ADVERTISEMENT

Localnicii îl cunosc pe Alexandru A. ca pe „un copil cuminte, respectuos, nu s-a auzit niciodată nimic de rău despre el”.

Pe rețelele d socializare au fost postate mesaje de condoleanțe.

“Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că fiinţa atât de dragă a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de voi. Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna văru meu Alexandru! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

ADVERTISEMENT

“Dumnezeu să te ierte, prieten și coleg, Dumnezeu a vrut să aibe un înger împărăția lui mai devreme… Un Băiat Minunat, Energic plin de Viată și Muncitor.”

“Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celui care a plecat dintre noi. Fie că dragostea familiei și a prietenilor să reprezintă sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească. Cele mai sincere condoleanțe!”, sunt doar câteva din mesajele postate, citate de Observator News.

Recent, un alt botoșănean, șofer de camion, a murit într-o localitate din Germania. Aștepta să îi fie încărcat camionul ca să poată pleca în cursă, dar i s-a făcut rău și a murit în urma unui infarct.

ADVERTISEMENT
Tags: