Sport

Șase plecări de la Dinamo înaintea derby-ului cu Petrolul. Anunțul oficial

Dinamo a cedat nu mai puțin de șase jucători înaintea derby-ului cu Petrolul. Cine sunt fotbaliștii care nu fac parte din planurile lui Ovidiu Burcă.
24.08.2023 | 18:45
Sase plecari de la Dinamo inaintea derbyului cu Petrolul Anuntul oficial
Dinamo s-a despărțit de șase jucători înaintea derby-ului cu Petrolul. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a regăsit în campionat, după un debut modest de sezon. „Câinii” au câștigat ultimele două meciuri și au moralul ridicat înaintea derby-ului cu Petrolul, sâmbătă, 26 august, ora 21:45, în etapa a 7-a din SuperLiga. Clubul din Ștefan cel Mare a cedat șase jucători sub formă de împrumut în ligile inferioare.

Șase plecări de la Dinamo înaintea derby-ului cu Petrolul

După ce i-a fost ridicată interdicția la transferuri, Dinamo a fost activă pe piața din mercato din această vară și a adus nu mai puțin de 9 jucători. În schimb, clubul din Ștefan cel Mare a anunțat despărțirea de mai mulți tineri jucători, care au fost cedați în ligile inferioare.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu fac parte din planurile lui Ovidiu Burcă, dar și în speranța de a prinde mai multe minute, nu mai puțin de șase jucători au fost cedați sub formă de împrumut în Liga a 2-a și Liga a 3-a. Este și cazul lui Denis Oncescu.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că portarul care a „îngropat-o” pe Dinamo în derby-ul cu CSA Steaua va fi împrumutat la Concordia Chiajna. Portarului de 19 ani i se alătură Cristian Ionescu (19 ani), Alexandru Stoian (18 ani), Vlăduț Stanciu (18 ani), Andrei Florescu (21 de ani) și Yanis Cune (18 ani).

ADVERTISEMENT

Dinamo a cedat șase jucători în ligile inferioare

„DINAMO a finalizat, până în prezent, acorduri de împrumut pentru următorii jucători, până la finalul sezonului competițional 2023/2024: Denis Oncescu (portar, 19 ani) – Concordia Chiajna (L2), Cristian Ionescu (mijlocaș, 19 ani) – CS Blejoi (L3), Alexandru Stoian (portar, 18 ani) – Unirea Alba Iulia (L3). 

Vlăduț Stanciu (atacant, 18 ani) – Unirea Alba Iulia (L3), Andrei Florescu (mijlocaș, 21 ani) – Progresul Spartac (L2), Yanis Cune (fundaș, 18 ani) – CS Dinamo (L3). Mult succes, ”Câinilor”!”, se arată în postarea celor de la Dinamo pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

După șase etape scurse din noul sezon, Dinamo ocupă locul 8 în SuperLiga, cu 7 puncte acumulate. Singurele victorii de până acum ale „alb-roșiilor” au venit în ultimele două etape cu FC Botoșani (1-0) și FC Voluntari (3-2).

Dinamo – Petrolul Ploiești, pe „Arcul de Triumf”

Dinamo își dorea să evolueze pe Arena Națională în derby-ul cu Petrolul Ploiești. După victoria cu FC Voluntari, Ovidiu Burcă și-a exprimat dorința, fiind convins că suporterii „câinilor” vor lua cu asalt cel mai mare stadion al țării.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, derby-ul Dinamo – Petrolul va avea loc pe stadionul „Arcul de Triumf”, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Site-ul nostru a aflat că Primăria Municipiului Bucureşti a luat decizia de a nu permite închirierea Arenei Naţionale în următoarele săptămâni, pentru ca gazonul să nu fie deteriorat înaintea meciurilor României din preliminariile Euro 2024 programate în luna septembrie.

Totuși, în perioada 1-3 septembrie, cu o săptămână înainte de România – Israel, Arena Națională găzduiește festivalul „East European Comic Con”, dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate şi jocuri video.


  • 2,22 este cota oferită de WIN2 pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul Dinamo – Petrolul Ploiești

ADVERTISEMENT