Life

Saturn retrograd în zodia Vărsător pe 4 ianuarie 2022. Ce probleme întâmpinăm la început de an

Saturn devine retrograd din 4 ianuarie 2022, în zodia Vărsător. Planeta care aduce pedepse karmice va zgudui puțin credințele tuturor în perioada care urmează.
03.01.2022 | 10:29
Saturn retrograd in zodia Varsator pe 4 ianuarie 2022 Ce probleme intampinam la inceput de an
Saturn retrograd în zodia Vărsător pe 4 ianuarie 2022. Foto: vice.com
ADVERTISEMENT

Saturn retrograd în zodia Vărsător, pe 4 ianuarie 2022, este un fenomen astrologic în forță la început de an. Se spune că Saturn retrograd este mai periculos decât Mercur retrograd, mai ales când mișcarea în sens invers se face pe segmentul unei zodii de aer cum este Vărsătorul.

Cu alte cuvinte, dacă Mercur retrograd ne pune față în față cu trecutul, aducând o serie de eșecuri în fața  noastră, Saturn tinde să ne pună direct în anumite situații, fără să ne mai lase timp să reflectăm asupra lor.

ADVERTISEMENT

Așadar, Saturn retrograd ne face să acționăm fără să stăm pe gânduri. Dacă nu știm cum să ne descurcăm în anumite situații, atunci s-ar putea să avem mult de pierdut.

Saturn retrograd în zodia Vărsător, din 4 ianuarie până pe 23 octombrie 2022

Mișcarea retrogradă a lui Saturn vine să echilibreze puțin karmele. Berbecii primesc răgaz în legătură cu un proiect pentru care au început să lucreze din greu. Sunt puși în fața unor situații destul de complexe la locul de muncă, pe care trebuie să le descâlcească singuri.

ADVERTISEMENT

Taurii își caută în continuare locul. Sunt nemulțumiți de cum evoluează anumite lucruri în viața lor și vor să facă o schimbare radicală.

Gemenii își pierd din autoritate, asta deoarece au cedat prea multe lucruri în favoarea iubirii. Sunt ușor de manipulat în această perioadă. Atenție la vorbele frumoase spuse de cei din jur! Pot fi multe capcane întinse.

ADVERTISEMENT

Racii gândesc anumite situații în avans și se preocupă foarte mult de confortul casei lor. Au grijă de lucrurile achiziționate recent ori pot amâna anumite achiziții pentru a se asigura că nu le lipsește strictul necesar.

Leii sunt mai temperamentali odată cu Saturn retrograd. Fac aceleași greșeli comportamentale, iar oamenii nu le mai suportă ifosele. Nu este o perioadă ușoară.

ADVERTISEMENT

Fecioarele nu mai știu ce vor, iar Peștii suferă din iubire

Fecioarele stau de câteva zile pe gânduri și își pun tot felul de întrebări. Simt nevoia unei schimbări majore în viața lor, însă nu știu exact care este aceea.

Balanțele iau decizii la nervi și se pot confrunta cu tot felul de inamici apăruți din senin. Scorpionii se implică prea mult în problemele celor din jur. Ar fi bine să se relaxeze și să-și vadă de-ale lor.

Săgetătorii pot găsi echilibrul de care au nevoie acolo unde nu s-ar fi așteptat niciodată. Capricornii muncesc mult și sunt răsplătiți pentru asta.

Vărsătorii trebuie să renunțe la anumite dorințe mari. Unele visuri nu se pot îndeplini acum, Saturn arătându-le că nu își permit anumite lucruri.

Peștii pot suferi din dragoste. Își dau seama de greșelile pe care le-au făcut, dar pentru mulți este deja tardiv.

Saturn va ieși din faza retrogradă abia pe 23 octombrie 2022.

ADVERTISEMENT