Life

Saveta Bogdan a fost înșelată de soț cu 83 de femei și apoi părăsită pentru una mult mai tânără: “S-a îndrăgostit”

Saveta Bogdan a fost înșelată de soț, nu cu una, ci cu 83 de femei! Cum a descoperit cântăreața de muzică populară totul, chiar după divorț. Bărbatul a părăsit-o pentru o altă femeie.
04.09.2022 | 13:37
Saveta Bogdan a fost inselata de sot cu 83 de femei si apoi parasita pentru una mult mai tanara Sa indragostit
Saveta Bogdan a fost înșelată de soț cu 83 de femei. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Artista de muzică populară Saveta Bogdan a trecut prin mai multe experiențe nefericite în dragoste. Artista a povestit cum a aflat că a fost înșelată cu 83 de femei!

Saveta Bogdan a fost înșelată de soț cu 83 de femei

Cântăreața de muzică populară nu prea a avut noroc în dragoste. A fost căsătorită de două ori, dar a divorțat, iar acum trăiește o poveste de iubire alături de un avocat, dar nu a mai mers în fața ofițerului de stare civilă să spună faimosul „Da!”.

ADVERTISEMENT

Cei doi se iubesc de 20 de ani, dar nu au mai vrut să se căsătorească: „mai răruț e mai drăguț”, spunea artista.

Dacă povestea cu primul soț e cu adevărat tragică, cea de-a doua este dramatică. Al doilea soț al Savetei Bogdan a părăsit-o pe artistă după 30 de ani de căsătorie.

ADVERTISEMENT

Acesta i-a mărturisit că s-a îndrăgostit de o femeie mai tânără cu trei decenii decât faimoasa artistă de muzică populară.

Saveta Bogdan nu s-a opus soțului ei, dar abia după divorț avea să afle ce făcea bărbatul ei.

Când a plecat de acasă, cel de-al doilea soț al Savetei Bogdan a vrut să își ia jumătate din cărțile din casă, iar atunci fiica acestora a găsit o listă cu toate femeile cu care s-a iubit bărbatul în timpul mariajului cu Saveta Bogdan.

ADVERTISEMENT

Este vorba de nu mai puțin de 83 de femei cu care bărbatul a comis adulter. Artista a mărturisit că nu se aștepta la o așa „surpriză” din partea soțului.

„Am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece.

ADVERTISEMENT

A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat.

A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a povestit Saveta Bogdan la Antena Stars.

Primul soț al Savetei Bogdan a murit. Avea doar 20 de ani

Prima dragoste a vedetei a fost una șocantă. Ar fi făcut orice pentru a fi cu bărbatul iubit, așa că a fugit cu el de acasă la 16 ani.

S-au căsătorit la 18, dar la doar 20 de ani, artista a rămas văduvă. Soțul ei a plecat în Marină și la scurt timp de la întoarcerea acasă a decedat.

„Ne-am căsătorit la 18 ani, apoi l-au luat în armată. Doi ani la Marină. A venit acasă și nu a mai durat mult și a murit.

Eu am rămas văduvă. A murit, îi plăcea să bea. Abia împlinisem 20 de ani”, spunea Saveta Bogdan în podcastul lui Valentin Sanfira.

ADVERTISEMENT