Life

Saxofonistul Nelu Popa, confesiune uluitoare despre cum era vânat de femei: „Au profitat de statutul meu”

Nelu Popa a făcut o mărturisire neașteptată pentru FANATIK și a dezvăluit că a fost vânat de femei, acestea dorindu-și să profite de pe urma lui.
10.02.2023 | 15:30
Saxofonistul Nelu Popa confesiune uluitoare despre cum era vanat de femei Au profitat de statutul meu
Nelu Popa, saxofonist de succes. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Nelu Popa a avut experiențe nu tocmai fericite cu femeile din viața sa până să o cunoască pe Ionela, care i-a devenit soție și i-a oferit un băiețel minunat, pe nume Lucas.

Nelu Popa, dezamăgit de fostele iubiri și de femeile care au profitat de el

Saxofonistul care a devenit viral zilele trecute cu un concert improvizat și susținut în avion, la mare înălțime, ne-a spus ce regret are acum. Întrebat de FANATIK dacă va face ceva special pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, el ne-a făcut o confesiune uluitoare.

ADVERTISEMENT

Cântărețul care de câteva luni bune are propriul său proiect, după ce a colindat țara în lung și-n lat împreună cu Carmen de la Sălciua e extrem de mulțumit de turnura pe care a luat-o cariera sa. Artistul a reușit să-și dovedească faptul că poate avea succes și fără ca numele său să apară lângă cel al unei interprete mult mai faimoase precum fosta parteneră a lui Culiță Sterp.

Saxofonistul, clip viral pe TikTok. A cântat în avion!

Nelu a început să fie solicitat nu doar pentru evenimente în afara țării sau la nunți și zile de naștere în România. Mai nou, acesta întreține atmosfera și în avion! Aflat într-un zbor spre Koln, Germania, unde a cântat de curând cu Georgiana Lobonț, stewardesele l-au rugat să își arate nițel talentul de saxofonist, iar pasagerii au intrat repede în atmosfera produsă de muzician!

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, acest zbor nu va fi uitat niciodată de cântăreț, momentul respectiv fiind filmat și vizionat de peste un milion de persoane! „Zburam spre Koln, în Germania, unde am avut acum câteva zile un concert cu Georgiana Lobonț.

Odată ce am urcat în avion, stewardesele m-au rugat ca pe parcursul zborului să le cânt. Așa că, după ce avionul a atins viteza de croazier, am început să le cânt, iar toți pasagerii au început să filmeze și să aplaude la fiecare melodie cântată”, a povestit Nelu Popa, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
@nelupopa07♬ sunet original – Nelu Popa Official

În ce locuri neobișnuite a mai cântat

Saxofonistul ne-a mai precizat că nu e prima oară când cântă într-un loc neobișnuit, ba chiar a început să îi placă. „Am mai cântat și pe vapor, am cântat la saxofon și în Veneția, când ne plimbam cu gondola. Oamenii erau extrem de entuziasmați. Unde sunt mulți români, ei se bucură atunci când le cântă cineva din țara lor”, ne-a mai spus Nelu.

Artistul are în continuare planuri mari, fiind chemat să cânte chiar și în zile speciale, precum este cea a Sfântului Valentin. Întrebat cum va petrece Ziua Îndrăgostiților, artistul ne-a mărturisit că va munci: „Pe data de 14 februarie, din păcate, sunt la cântat. Nu o să pot să fiu cu familia. Voi recupera după aceea”.

ADVERTISEMENT

„Toate femeile doar au profitat de statutul meu”

Cântărețul ne-a mai zis că nu a primit niciodată vreun cadou de la fostele sale partenere, cu ocazia sărbătoririi iubirii. Ba mai mult, acesta a făcut o confesiune care ne-a lăsat uimiți. Fostele sale relații nu au fost tocmai roz, așa cum ne-am fi așteptat.

„Din păcate, nu am primit niciodată cadouri de la femei. Doar am oferit. Toate femeile din viața mea doar au profitat de statutul meu”, ne-a zis Nelu Popa, fără să dorească să intre în alte detalii. Cert este că saxofonistul a avut câteva dezamăgiri – printre care și Carmen de la Sălciua -, însă preferă să nici nu și le amintească, lăsându-le trecutului!

 

ADVERTISEMENT