Fotbal international

Scădere masivă de cote la Islanda – România! “Tricolorii” au şanse mai mici la victorie

26.11.2019 | 15:04
Scadere masiva de cote la Islanda  Romania Tricolorii au sanse mai mici la victorie
ADVERTISEMENT

România se va duela cu Islanda în semifinalele pentru Campionatul European 2020, pe 26 martie, pe stadionul Laugardalsvollur din Reykjavik, iar ”tricolorii” au șanse din ce în ce mai mici să meargă în finală, acolo unde ar întâlni învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.20 este cota pentru victoria Islandei în fața României. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Scădere masivă de cote la Islanda – România

Cotele pentru meciul dintre Islanda și România au suferit o scădere masivă, totul în defavoarea reprezentativei noastre. Imediat după ce s-a aflat că cele două selecționate se vor întâlni în semifinale, casele de pariuri au oferit cota 2.75 pentru victoria tricolorilor și 2.55 pentru Islanda.

Lucrurile s-au schimbat după nici o săptămână. Casele de pariuri nu îi mai dau șanse mari echipei naționale a României să se califice în finala pentru Campionatul European. Astfel, marți, 26 noiembrie, reprezentativa noastră are cota 3.25 să se impună la Reykjavik, iar cota Islandei a scăzut și este favorită să câștige meciul (cotă 2.20).

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea dintre Islanda și România va întâlni în finala învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria

În cazul în care echipa națională a României se va impune în fața Islandei în semifinalel pentru Campionatul European 2020, pe 26 martie, la Reykjavik, atunci tricolorii vor juca finala pentru EURO cu învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, pe 31 martie, tot în deplasare.

”Aceste meciuri din play-off sunt asemenea unor finale. E o singură partidă. E diferit când joci acasă și în deplasare, acum va fi o singură dispută. Este un meci, o finală puteți spune, normal șansele ar fi 50%-50%, dar bineînțeles echipa de acasă are un avantaj. Să spun că va fi 55%-45% pentru echipa gazdă”, a declarat Erik Hamren, selecționerul echipei naționale a Islandei, pentru site-ul UEFA.

ADVERTISEMENT
  • 15.000 de locuri are stadionul Laugardalsvollur din Reykjavik

Meciul dintre Islanda și România din semifinalele pentru Campionatul European 2020, din Grupa A, are loc pe 26 martie, de la ora 21.45. Partida va fi LIVE VIDEO pe FANATIK.