Sport

Scandal la Barcelona după ce un jucător a râs la finalul dezastrului cu Bayern. Cum a replicat fotbalistul

Barcelona a fost umilită încă o dată de Bayern Munchen și a ratat calificarea din faza grupelor Champions League, iar fanii catalani au intrat în scandal cu fundașul Clement Lenglet.
10.12.2021 | 10:37
Scandal la Barcelona dupa ce un jucator a ras la finalul dezastrului cu Bayern Cum a replicat fotbalistul
ADVERTISEMENT

Pe o vreme ce îndemna la colinde de Crăciun, bavarezii le-au administrat catalanilor un sec 3-0 și le-au oferit ”cadoul otrăvit” numit Europa League.

La finalul întâlnirii, Lenglet a fost surprins într-o ipostază deranjantă pentru suporteri. Francezul se ținea de gât cu Robert Lewandowski și amândoi râdeau copios, deși doar polonezul avea motive reale.

ADVERTISEMENT

Clement Lenglet, scandal cu fanii Barcelonei după umilința cu Bayern

A fost momentul în care fanii Barcelonei, și așa iritați de contraperformanța favoriților și de umilința trăită în partida cu Bayern, au ieșit la scandal și l-au acuzat pe Clement Lenglet de lipsă de respect față de clubul pe care îl reprezintă.

După ce suporterii au reacționat extrem de dur pe rețelele de socializare, fundașul francez a simțit nevoia să iasă public și să explice motivele acelui gest considerat incalificabil de catalani ținând cont de momentul greu prin care trece echipa.

ADVERTISEMENT

”Vreau să transmit un mesaj fanilor. În primul rând vreau să-mi exprim tristețea pentru rezultatul de la Munchen, acest club nu merită decât ce este mai bun, dar noi nu am reușit să ne conformăm.

În al doilea rând, vreau să explic o imagine a mea în care zâmbesc împreună cu Lewandowski. Este despre ceva ce tocmai se întâmplase în acel moment. Este o reacție specifică care nu reflectă deloc sentimentul meu față de rezultat”, a scris Lenglet pe contul de Instagram, conform site-ului 20minutos.es.

ADVERTISEMENT

Lenglet se apără în fața furiei suporterilor

Clement Lenglet nu s-a oprit aici și a continuat să-și ceară scuze pentru că fanii Barcelonei s-au simțit jigniți de acea fotografie și a promis că jucătorii vor face tot ce le stă în putință pentru a readuce echipa în topul fotbalului mondial.

”Valorile mele sunt incontestabile și oricine mă cunoaște îmi știe angajamentul și dragostea pentru fotbal, pentru Barca și mai ales pentru fanii ei. Nu aș avea niciodată o reacție ca asta pentru ceva care ne doare atât de tare. Suntem foarte triști, dar acum avem o misiune: să o readucem pe Barcelona acolo unde merită”, a mai notat francezul.

ADVERTISEMENT

Hazard, protagonistul unui episod asemănător

Un moment asemănător a avut loc în primăvară și în centrul atenției a fost starul de la Real Madrid, Eden Hazard. ”Galacticii” au fost eliminați de Chelsea în semifinalele Champions League, iar belgianul a fost surprins la finalul întâlnirii retur extrem de vesel alături de foștii săi coechipieri.

”Hazard a celebrat victoria lui Chelsea!”, ”Sper că azi va fi scos tricoul cu numărul 7”, ”Hazard nu merită legendarul tricou al lui Ronaldo”, ”Să-i luați tricoul!”, au scris fanii madileni pe rețelele de socializare.

”Ce face Hazard la finalul meciului arată că nu știe la ce echipă e”, ”E o lipsă de respect față de club și de colegi”, au fost alte comentarii acide ale suporterilor Realului după gestul internaționalului belgian.

ADVERTISEMENT