Fotbal international

SCANDAL! Cel mai bun PRIETEN al lui Mutu, DEZMĂŢ total cu 18 femei

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Mutu din perioada de la Parma, Adriano revine în forţă pe primele pagini ale ziarelor de scandal. Atacantul brazilian nu a mai jucat din anul 2012, dar cu...
07.03.2015 | 11:53
SCANDAL Cel mai bun PRIETEN al lui Mutu DEZMAT total cu 18 femei
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Mutu din perioada de la Parma, Adriano revine în forţă pe primele pagini ale ziarelor de scandal. Atacantul brazilian nu a mai jucat din anul 2012, dar cu toate acestea şi-a găsit un nou angajament în Franţa, la echipa de liga a doua, Le Havre. El a decis să sărbătorească transferul în Franţa cu o petrecere de 30.000 de euro, unde a chemat 18 prostituate, scrie portalul Extra. 

Supranumit “Împăratul”, fotbalistul brazilian a avut cea mai bună perioadă în Serie A la Inter, unde a jucat între anii 2004-2009. Din 2009 încoace, “realizările” sale sînt mai mult din afara terenului, brazilianul fiind implicat într-o mulţime de scandaluri.

ADVERTISEMENT

Petrecere cu 18 prostituate

Mass-media a scris după transferul lui Adriano în Franţa, faptul că ar putea fi un nou început pentru atacantul brazilian în vîrstă de 33 de ani. Totuşi, “împăratul” nu a renunţat la vechile obiceiuri şi a sărbătorit transferul la un Hotel din capitala Brasilia pe care l-a închiriat pentru o petrecere la care a chemat 18 prostituate, care să asigure compania prietenilor săi.

Distracţia l-a costat pe Adriano 30.000 de euro, scrie portalul de ştiri Extra. Atacantul a plătit 1200 de euro fiecărei prostiuate. Hotelul la care a organizat petrecerea e unul exclusivist, fiind localizat pe o plajă.

ADVERTISEMENT

A făcut istorie cu escapadele sale

Adriano este renumit pentru escapedele sale despre care s-a scris mult mai mult decît de evoluţiile lui din cariera de fotbalist. Anul trecut, brazilianul a fost cercetat pentru că a ajutat un traficant să cumpere droguri. De multe ori, Adriano a apărut în cercuri rău famate, alături de infractori, prostituate şi alte persoane dubioase.

El a fost fotografiat de mai multe ori alături de traficanţi de droguri. Fotbalul a trecut pe planul doi pentru brazilin din anul 2011 cînd s-a întors în Brazilia. De atunci, el a ţinut prima pagină a revistelor de scandal cu orgii sexuale, acuzaţii de trafic de droguri şi alte obiceiuri îndoielnice. Inevitabil, problemele cu legea s-au ţinut scai de brazilian, care a fost acuzat de trafic de droguri, vătămare corporală gravă şi posesie de armă fără permis.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun prieten al lui Mutu

Adriano a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Adi Mutu de la Parma. Cei doi formau cuplul de atac al echipei în sezonul 2003-2004 şi au impresionat pe toată lumea cu eficacitatea din acel sezon.

La finalul acelui sezon, drumurile celor doi s-au separat, Adi Mutu fiind cumpărat de Chelsea pentru 21 de milioane de euro, în timp ce Adriano s-a întors la Inter, club care îl împrumutase la Parma.

ADVERTISEMENT
Tags: