Fotbal intern

Scandal cu fostele glorii la Craiova! Răspunsul suporterilor pentru Aurel Țicleanu

17.01.2021 | 12:16
Scandal cu fostele glorii la Craiova Raspunsul suporterilor pentru Aurel Ticleanu
ADVERTISEMENT

Scandal la Universitatea Craiova cu fostele glorii, după ce Aurel Țicleanu a fost scos din sărite de o greșeală impardonabilă a departamentului de comunicare al clubului.

Fostul mare mijlocaș al Craiovei Maxima a avut un discurs extrem de acid pe pagina personală de facebook, după ce s-a simțit profund jignit de o eroare produsă în istoricul echipei, afișat pe site-ul clubului: ucv1948.ro.

ADVERTISEMENT

Despre acest subiect, au scris în premieră cei de la republicaoltenia.ro, care au semnalat pentru prima oară gafa clubului lui Mihai Rotaru.

Suporterii Universității Craiova, replică pentru Aurel Țicleanu

UPDATE, 17 ianuarie, 12:35 / Suporterii Universității Craiova nu au rămas indiferenți la scandalul cu fostele glorii ale Craiovei Maxima. Președintele clubului, Sorin Cârțu, a încercat să aplaneze conflictul și l-a sunat pe Aurel Țicleanu: „M-a sunat între timp fratele meu, dl. președinte Sorin Cîrțu, ca să mă roage să spun că a fost o greșeală a unui tânăr care gestionează site-ul și că totul se va rezolva cu scuzele de rigoare. Gata fraților, s-a rezolvat, am reintrat în istorie. La mulți ani tuturor oltenilor!”, și-a continuat discursul ironic fostul component al Craiovei Maxima.

ADVERTISEMENT

????? ?????? ????????,
Cu tot respectul ne adresam si iti spunem ca la ????????????? ??????? legendele sunt respectate…

Publicată de VECHIUL SPIRIT ULTRAS pe Sâmbătă, 16 ianuarie 2021

Însă, Aurel Țicleanu a fost pus la punct la scurt timp de un grup de suporteri al Universității Craiova, care au avut un mesaj dur pentru fostul mare fobalist: „Ah, si ca sa nu uitam… acum 3 ani, in 2017, parca insoteai ??????? pe San Siro la meciul din Europa cu milanezii. Atunci “apareai la meciurile noastre” in carne si oase, nu era nicio “scamatorie”, pe onoarea noastra!”, a fost una dintre principalele acuze ale fanilor olteni.

Acuzele la adresa lui Aurel Țicleanu au continuat, fără milă, pentru fotbalistul care a scris istorie la Craiova: „Iar expresia “ca să nu uităm” e un fel de-a spune, nea Aurică. Pentru că noi nu uităm nimic, niciodată. Ținem minte când, din postura de președinte, ai girat genocidul lui Nețoiu, securistul care ne numea „golani cu cazier” pentru că ne-am facut datoria de suporteri și am luptat împotriva transformării Craiovei într-o feudă dinamovistă. Nu am uitat, nea Aurică, doar că preferăm să nu ne mai gândim la asta, pentru tot ce a reprezentat fotbalistul Țicleanu”, au scris fanii Craiovei.

ADVERTISEMENT

________________________________________________________________________________

Știre inițială, 16 ianuarie 18:38

Atac dur al lui Aurel Țicleanu: „Încearcă să ne scoată din istorie pe Adrian Bumbescu si pe subsemnatul”

Aurel Țicleanu a fost extrem de supărat după ce a fost omis din echipa sezonului 1979/1980, alături de Adrian Bumbescu. Ba, mai mult, apăreau jucători care nici măcar nu erau în lotul Craiovei Maxima la acel moment: „Aflu cu stupoare că departamentul de comunicare al clubului CS Universitatea Craiova încearcă să ne scoată din istorie pe Adrian Bumbescu și pe subsemnatul, Aurel Țicleanu! Bravos națiune!”, și-a început discursul fosta mare glorie.

Captura de pe site-ul Universitatii Craiova
Captura de pe site-ul Universitatii Craiova. Din lot lipsesc Aurel Țicleanu și Adrian Bumbescu, dar apare un jucător care nu era la Craiova: Ciupitu.

Aurel Țicleanu a jucat la Universitatea între 1976 și 1985, fiind unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai Craiovei Maxima, în timp ce Adrian Bumbescu a evoluat pentru alb-albaștrii între 1978 și 1980. Țicleanu a comparat gafa, intenționată sau nu, a celor de la departamentul de comunicare al clubului cu tacticile comuniștilor: „Numai comuniștii reușiseră să-l scoată din istorie pe Marcel Răducanu după ce a rămas în Germania ți astfel, la prima mare victorie contra Angliei la București în anul 1980, echipa noastră apărea că a jucat doar în zece jucători!”, a tunat și a fulgerat fostul mare jucător al oltenilor.

ADVERTISEMENT

Aflu cu stupoare ca departamentul de comunicare a clubului CS Universitatea Craiova incearca sa ne scoata din istorie pe…

Publicată de Aurel Ticleanu pe Sâmbătă, 16 ianuarie 2021

Aurel Țicleanu: „Așa scamatorie mai rar bobocule!”

Componentul Craiovei Maxima continuă tirul de acuze, chiar dacă cei care se ocupă de site-ul Universității au remediat extrem de repede gafa: „Mă gândesc că nu vă veți opri aici băieți și o veți tine tot așa! Dacă veți continua să eliminați câte doi pe an, cam în cât timp veți reuși să jucați singuri?”, a mai spus Țicleanu.

Departamentul de comunicare al Universitatii Craiova a remediat rapid eroare care l-a infuriat pe Aurel Ticleanu. Sursa foto: captura site http://www.ucv1948.ro/
Departamentul de comunicare al Universitatii Craiova a remediat rapid eroare care l-a infuriat pe Aurel Ticleanu. Sursa foto: captura site http://www.ucv1948.ro/

În final, Aurel Țicleanu consideră că această eroare este o lipsă de respect pentru toți foștii mari jucători ai Universității Craiova și componenții Craiovei Maxima: „Întreb și eu așa pentru cei dispăruți, Dumnezeu să-i odihnească, ei cum ar putea să vă tragă de mânecă? Sau dacă apar la meciurile voastre reapar și în istorie? Așa scamatorie mai rar bobocule!”, a încheiat Aurel Țicleanu discursul extrem de acid.

Nici cei de la republicaoltenia.ro nu au fost îngăduitori cu cei de la Universitatea Craiova: „Dar chiar că ne enervează puhoiul ăsta de date eronate de pe saitul Clubului Sportiv Universitatea Craiova. Sait oficial! Că tot e azi 15 ianuarie, ziua poetului național, să-l cităm: „Și când propria ta viață singur n-o știi pe de rost,/ O să-și bată alții capul s-o pătrunză cum a fost?“.

Ce a însemnat Aurel Țicleanu pentru Universitatea Craiova

  • 232 de meciuri pentru Craiova
  • 10 goluri marcate
  • de 2 ori a fost antrenorul Universității Craiova
  • 2 titluri de campion și 4 Cupe ale României
  • semifinalist în Cupa UEFA

Adrian Bumbescu, în tricoul Universității Craiova

  • 25 de meciuri
  • campion cu Universitatea Craiova în 1980
  • Integralist în prima victorie a unei echipe românești de club în Anglia, Leeds – U Craiova 0-2, la doar 19 ani

  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 1,87 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT