Life

Scandal de proporții în lumea muzicală. Gheorghe Turda, acuzații grave la adresa colegei de breaslă, Saveta Bogdan

Gheorghe Turda și Saveta Bogdan au ajuns la cuțite. Care este motivul pentru care intepretul o atacă fără milă pe colega lui
06.12.2023 | 10:15
Scandal de proportii in lumea muzicala Gheorghe Turda acuzatii grave la adresa colegei de breasla Saveta Bogdan
Gheorghe Turda și Saveta Bogdan au ajuns la cuțite Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O nouă zi, un nou scandal în lumea muzicii populare. De data asta, protagoniștii sunt nimeni alții decât Saveta Bogdan și Gheorghe Turda. Între cei doi situația e mai tensionată ca niciodată, iar artistul a făcut o serie de declarații dure la adresa colegei sale.

Gheorghe Turda neagă toate declarațiile făcute de Saveta Bogdan

Lumea muzicii populare stă pe un butoi cu pulbere. Saveta Bogdan și Gheorghe Turda sunt în mijlocul unui scandal de proporții după cele mai recente declarații ale artistei.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, Saveta Bogdan a ales să fie mai sinceră ca niciodată. Pentru că vrea ca fanii ei să știe totul, aceasta a povestit că a fost cerută de soție de nimeni altul decât Gheorghe Turda.

Cererea în căsătorie a avut loc la scurt timp după ce artista și soțul ei au divorțat. Deși era atrasă fizic de Gheorghe Turda, Saveta s-a văzut nevoită să îi refuze propunerea.

ADVERTISEMENT

”Turda m-a cerut de nevastă, dar nu am vrut să mă mărit. Am zis că nu îmi trebuie măritat, pentru că mă despărțisem de fostul soț. Dar m-a cerut în căsătorie Turda, a recunoscut.”, a declarat Saveta Bogdan pentru Playtech.ro.

Artista a recunoscut că, în acel moment, nu era deloc pregătită să facă marele pas alături de colegul ei de breaslă. În ciuda faptului că a trecut mult timp de la acest episod, subiectul este unul sensibil pentru amândoi.

ADVERTISEMENT

Interpretul a recunoscut că nu a fost niciodată atras de colega lui

De la aceste declarații și până la un scandal în toată regula a mai fost un singur pas. Acum, a venit rândul lui Gheorghe Turda să spună partea lui de poveste și să o atace pe colega sa.

Interpretul a fost extrem de deranjat de spusele colegei sale. Vizibil iritat, aceasta a negat cu vehemență faptul că ar fi cerut-o pe Saveta Bogdan de soție. Ba mai mult, susține că artista s-a folosit de această poveste pentru a profita de influența numelui său în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Pentru a întări și mai mult aceste afirmații, Gheorghe Turda a afirmat că nici măcar nu era atras, din niciun punct de vedere de Saveta Bogdan. În plus, la vremea aceea, după ce artista divorțase de soțul ei, Gheorghe Turda era un bărbat căsătorit.

În continuare, celebrul interpret i-a rămas fidel regretatei sale soții cu care are și doi copii. Tocmai de aceea, acesta a răbufnit când a auzit că numele lui a fost implicat într-un astfel de scandal.

”Vai de mine! Eram însurat de mult timp, aveam și copii mari, cum să fac așa ceva? Povești de adormit copiii! Mă vedeți pe mine Gheorghe Turda să am asemenea gusturi? Și cu asta am închis orice discuție.”, a spus interpretul pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT