Life

Scandal de proporții la Survivor România 2021. Prietenia dintre Jador și Culță Sterp, în mare pericol

07.02.2021 | 12:27
Scandal de proporții la Survivor România 2021. Prietenia dintre Jador și Culță Sterp, în mare pericol
Scandal de proporții la Survivor România 2021. Prietenia dintre Jador și Culță Sterp, în mare pericolColaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

A avut loc încă un scandal de proporții la Survivor România 2021. Unul dintre protagoniștii acetuia, fiind tot Jador. De data aceasta, conflictul l-a inclus și pe Culiță Sterp, prietenia celor doi aflându-se în mare pericol.

Tot mai mulți concurenți i-au adus reproșuri lui Jador pentru modul în vorbește și în care se comportă. Nici Culiță nu s-a mai putut abține și și-a pus prietenul la zid.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile s-a putut observa o schimbare de atitudine între cei doi. Chiar mama lui Jador menționa că a observat un comportamnet diferit la prienetul fiului acesteia.

Scandal de proporții la Survivor România 2021. Prietenia dintre Jador și Culță Sterp, în mare pericol

Conflictul a început după ce echipa Faimoșilor a pierdut meciul de imunitate. În timpul consiliului de nominalizare, Culiță Sterp a avut multe lucruri să-i reproșeze prietenului său și nu s-a putut abține nici de la a-i îndemna și pe ceilalți coechipieri să spună ce au pe suflet.

ADVERTISEMENT

Jador a pus pus la colț chiar de amicul lui, fiindu-i reproșat comportamentul pe care îl are. Bărbatul este de părere că întreaga echipă este sătulă de jignirile și atitudinea manelistului: „eu din echipa asta m-am certat cu doi oameni, Jador s-a certat cu toți. Nu e un om care să nu se fi certat cu Jador în afară de cei noi. E prietenul meu, are un suflet bun, nu vreau să se supere, dar trebuie să-și asume niște chestii. Uneori Zanni are dreptate , și Jador are, dar au fost multe energii negative din cauza lui, care e perietenul meu. Mulți refuză să-i spună adevărul, vreau să o ia ca pe o lecție”, a spus Culiță Sterp, potrivit Wowbiz.

Jador a încercat să se apere, spunând că așa e firea lui: „e adevărat, sunt o fire vulcanică, dar nu jignesc mai mult decât e cazul. Maxim un „taci dracu”, după aia îmi dau seama că am fost nesimțit și îmi cer scuze. Să nu ducem acest level mai departe și că creăm o imagine ca și cum eu sunt așa și punem o etichetă”.

El a mai adăugat și că nu este sigurul care s-a purtat urât cu fetele: „și unii dintre băieți ați făcut asta. Dacă suntem frați, fiți cu faptele, nu cu gura. Nu ai cum să spui despre mine că sunt așa când tu ai jignit-o pe Nemeș în ultimul hal!”

ADVERTISEMENT

Totuși, Culiță nu a lăsat garda jos: „eu l-am considerat frate, că acum el spune că nu sunt, că fapte și nu vorbe. Eu am demonstrat prin fapte până acum, el știe mai mult”.

Jador nu a renunțat la a-și căuta scuze, acuzându-l pe prietenul său: „asta e o faptă nașpa. Eu nu aș face asta, Culiță e cântăreț și nu aș scoate lucrurile astea în evidență. Lucrurile astea nu trebuie spuse la televizor, trebuia să mă iei în junglă. Lasă vrăjeală, Culiță!”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri