Sport

Scandal după derby-ul campionatului! Râmnicu Vâlcea învinge CSM Bucureşti după o greşeală uriaşă de arbitraj, în ultima secundă. Video

SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat cu 31-30 derby-ul campionatului cu CSM Bucureşti. O greşeală uriaşă de arbitraj a decis confruntarea, golul victoriei fiind validat deşi mingea nu a trecut de linia porţii.
01.10.2021 | 13:20
Scandal dupa derbyul campionatului Ramnicu Valcea invinge CSM Bucuresti dupa o greseala uriasa de arbitraj in ultima secunda Video
Scandal după derby-ul campionatului! Râmnicu Vâlcea învinge CSM Bucureşti după o greşeală uriaşă de arbitraj, în ultima secundă. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti s-au confruntat în runda a 4-a a Ligii Naţionale de handbal feminin. “Tigroaicele” veneau din postura de lider în Sala Traian şi întâlneau o echipă rănită, vâlcencele având o singură victorie în primele trei etape.

De altfel, SCM Râmnicu Vâlcea a fost printre primele din campionat care şi-au schimbat antrenorul. Goran Kurtes a fost înlocuit cu norvegianul Bent Dahl, secundul lui Adi Vasile la naţionala României.

ADVERTISEMENT

Duel între selecţionerul şi “secundul” naţionalei României!

Duelul dintre Vâlcea şi CSM era unul între selecţionerul României şi “secundul” său, aflat la debutul pe banca tehnică a SCM-ului. Pe parchetul sălii Traian, gazdele au început mai bine confruntarea şi s-au desprins încă din start.

Cu un joc ofensiv foarte bun, Râmnicu Vâlcea a dictat tonul în prima repriză. Replica CSM-ului a venit prin Cristina Neagu. Interul stânga a avut un nou meci extraordinar în care a reuşit să marcheze nu mai puţin de 15 goluri.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu a marcat jumătate din golurile CSM-ului!

Neagu a marcat jumătate din golurile CSM-ului în această confruntare, după ce în weekend a marcat de 14 ori la Podravka. Cu toate acestea, cele 15 goluri marcate de Cristina Neagu nu au fost destule pentru victoria CSM-ului.

Cu un minut înainte de final, SCM Râmnicu Vâlcea a condus cu 30-29, însă Elisabeth Omoregie a reuşit să readucă egalitatea cu un gol printre picioarele portarului advers. Ultimele 20 de secunde au fost de infarct.

ADVERTISEMENT

Arbitri, greşeală uriaşă în ultimele secunde! Au validat golul victoriei vâlcene, deşi mingea nu a depăşit linia porţii

Mireya Gonzalez a pătruns şi a aruncat la poartă. Jelena Grubisic a bâlbâit mingea, care s-a scurs spre poartă, însă portarul CSM-ului a reuşit să oprească balonul înainte ca acesta să depăşească linia porţii cu toată circumferinţa.

Deşi “Gruba” a făcut semne disperate către arbitri cu privire la faptul că nu a trecut linia porţii, aceştia au fost de neînduplecat şi au validat reuşita. SCM Râmnicu Vâlcea a reuşit asfel să câştige cu 31-30.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO (Sursa: Facebook Handbal Feminin):

CSM Bucureşti, formă fluctuantă în debut de sezon!

Este un eşec care readuce în discuţie forma fluctuantă a CSM-ului în acest debut de sezon. Adi Vasile a spus în repetate rânduri că are nevoie de timp pentru a forma echipa, având în vedere numărul mare de transferuri din intersezon.

CSM Bucureşti a predat locul de lider în Liga Naţională celor de la Dunărea Brăila. Echipa lui Morten Soubak este singura neînvinsă, având trei victorii şi un egal până acum.

Scandal după derby-ul campionatului! Râmnicu Vâlcea învinge CSM Bucureşti după o greşeală uriaşă de arbitraj, în ultima secundă. Video
Scandal după derby-ul campionatului! Râmnicu Vâlcea învinge CSM Bucureşti după o greşeală uriaşă de arbitraj, în ultima secundă. Sursa foto: sportpictures.eu
  • 15 goluri a marcat Cristina Neagu în meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea
  • 4 înfrângeri a suferit CSM în noul sezon (1 în Cupa României, 1 în campionat, 2 în Champions League)

 

ADVERTISEMENT