Sport

Scandal imens la finalul meciului Rapid – Farul 1-2! Cristiano Bergodi a făcut o criză de nervi și s-a dus peste centralul Găman, care a eliminat ofițerul de presă. Video+Foto

Cristiano Bergodi a fost un car de nervi după ce Rapid a început play-off-ul cu stângul. Antrenorul i-a cerut explicații arbitrului direct pe teren.
15.03.2024 | 22:53
Scandal imens la finalul meciului Rapid  Farul 12 Cristiano Bergodi a facut o criza de nervi si sa dus peste centralul Gaman care a eliminat ofiterul de presa VideoFoto
Cristiano Bergodi, la un pas să fie eliminat după Rapid - Farul 1-2. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi nu a putut să își stăpănească emoțiile negative după ce Rapid a pierdut cu 1-2 împotriva echipei lui Gică Hagi. Antrenorul giuleștenilor a fost ținut cu greu de către oamenii din staff-ul său.

Cristiano Bergodi, reproșuri pentru arbitrul George Găman la finalul meciului Rapid – Farul 1-2

FANATIK l-a surprins pe Cristiano Bergodi cum îi cerea socoteală arbitrului George Găman imediat după fluierul final al arbitrului. Italianul a fost extrem de nervos, a gesticulat și i s-a adresat agresiv arbitrului și a fost la un pas să fie eliminat.

ADVERTISEMENT

Oamenii din staff-ul Rapidului l-au ținut pe Cristiano Bergodi și au încercat să îl îndepărteze, timp în care antrenorul s-a mai calmat. Tehnicianul a fost nemulțumit de faptul că arbitrul i-a arătat lui Răzvan Oaidă două cartonașe galbene în decurs de 17 minute.

Cu toate acestea, Găman le-a oferit șansa rapidiștilor să revină în joc în minutul 85, când Albion Rrahmani a redus din diferență dintr-o lovitură de la unsprezece metri.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi, tensionat pe toată durata partidei

Cristiano Bergodi a fost extrem de agitat și a ieșit de multe ori la marginea terenului, fiind nemulțumit de jocul prestat de jucătorii săi, care au fost depășiți aproape la toate capitolele de Farul.

Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului, a văzut de asemenea cartonașul roșu la finalul partidei, după ce a protestat la adresa lui George Găman.

ADVERTISEMENT

De cealalată parte, Gheorghe Hagi a avut un comportament la polul opus. Antrenorul lui Farul Constanța a plecat direct la cabine imediat după fluierul de final al partidei.

Tensiune și în tribune

Momente tensionate au fost și în tribune. La finalul meciului, toți suporterii au strigat: „Hoți! Hoții!” și au huiduit brigada de arbitri. Nici suporterii celor de la Farul nu au scăpat, mai ales că galeria „marinarilor” e înfrățită cu Peluza Sud Steaua: „Sclavii lui Steaua/ Voi sunteți sclavii lui Steaua”, le-au scandat rapidiștii.

ADVERTISEMENT

În urma înfrângerii cu Farul, FCSB se poate distanța la 7 puncte de Rapid, iar giuleștenii ar putea pierde și locul doi. Etapa viitoare, „alb-vișiniii” joacă în deplasare cu Universitatea Craiova.

Cristiano Bergodi, reproșuri dure pentru George Găman direct pe teren după Rapid- Farul 1-2

ADVERTISEMENT