Sporturi

Scandal în carantina de la Australian Open: “Scene ridicole”

19.01.2021 | 17:25
Scandal in carantina de la Australian Open Scene ridicole
ADVERTISEMENT

Nick Kyrgios a criticat-o dur pe partenera amicului său Bernard Tomic. Aflată în carantină, Vanessa Sierra s-a plâns de mâncarea pe care a primit-o la hotelul de lux în care se află, dar și de faptul că a trebuit să se spele singură pe cap.

“Nu mă deranjează Bernie, dar domnişoara nu are clar nicio perspectivă. Scene ridicole”, a scris tenismenul pe o rețea de socializare, iar postarea a făcut înconjurul lumii. Kyrgios l-a criticat și pe Novak Djokovic despre care a spus că este o ”unealtă”.

ADVERTISEMENT

Vanessa Sierra, iubita lui Bernard Tomic, a zis că vorbele de mai jos au fost extrase din context și i-ar fi fost adresate și amenințări cu moartea.

Scandal în carantina de la primul turneu de Grand Slam al anului

“Eu nu îmi spăl singură părul. Niciodată nu fac asta. E un lucru pe care nu îl fac. Am o coafeză care face asta pentru mine de două ori pe săptămână. De-abia aştept să ies din carantină să rezolv problema”, a scris femeia.

ADVERTISEMENT

Bernard Tomic și iubita sa își petrec destul de mult timp jucând jocuri video în carantină. Jucătorul din Australia a luat startul în calificările pentru Australian Open care s-au jucat la Doha și a trecut de ele. Vanessa Sierra, 26 de ani, iubita sa, care este entertainer pe site-ul OnlyFans, a fost împreună cu el în Qatar.

Ei s-au întors acasă cu unul dintre zborurile puse la dispoziție de cei care s-au ocupat de organizarea primului turneu de Grand Slam al anului. Apoi au intrat în carantină timp de 14 zile într-o cameră de hotel pentru a respecta regulile sanitare.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu are coronavirus

Simona Halep (numărul 2 WTA) a avut parte de vești bune. Nu a fost găsit niciun caz de infectare în grupul sportivilor care au intrat în carantină la Adelaide.

Sportiva din Constanța poate face maximum cinci ore de antrenament pe zi, în condiții strict monitorizate. Ea trebuie să se testeze zilnic împotriva Covid-19, conform măsurilor impuse de organizatori.

ADVERTISEMENT

Halep se află într-un hotel de lux împreună cu staruri ale tenisului ca Novak Djokovic, Rafael Nadal sau surorile Williams. Toți cei de mai sus vor lua startul la un turneu demonstrativ la Adelaide. Unii dintre ceilalți tenismeni, carantinați la Melbourne, au fost însă nemulțumiți.

ADVERTISEMENT