News

Scandal în Parlament, Marcel Ciolacu a fost întrerupt de Diana Șoșoacă, în timp ce dădea declarații. Cei doi și-au aruncat insulte dure

Scandal în Parlament, luni, după ce premierul Marcel Ciolacu a fost întrerupt de Diana Șoșoacă. Au fost aruncate cuvinte dure.
26.06.2023 | 16:22
Scandal in Parlament Marcel Ciolacu a fost intrerupt de Diana Sosoaca in timp ce dadea declaratii Cei doi siau aruncat insulte dure
Scandal în Parlament, Marcel Ciolacu a fost întrerupt de Diana Șoșoacă. Colaj: Fanatik.ro/ Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Scandal în Parlament, acolo unde premierul Marcel Ciolacu a fost întrerupt de Diana Șoșoacă, în timp ce dădea declarații. Ce a urmat este greu de descris, mai ales că au fost folosite insulte dure.

Scandal în Parlament, Marcel Ciolacu a fost întrerupt de Diana Șoșoacă

Conflictul a izbucnit după ce premierul Marcel Ciolacu a fost întrerupt de senatoarea Diana Șoșoacă, în momentul declarațiilor. Însă, scandalul mocnea încă din timpul ședinței de luni, în care a fost adoptată eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Diana Șoșoacă și-a făcut apariția în fața prezidiului. Ajunsă acolo, senatoarea a luat mai multe foi pe care le-a rupt, în timp ce președintele de ședință Alfred Simonis privea perplex.

Mai mult, senatoarea s-a „înarmat” cu un fluier și o talangă pe care nu s-a sfiit să le folosească. Simonis i-a atras atenția cu privire la comportamentul ei. Acesta i-a spus să meargă pe stadion, iar în cele din urmă ședința a fost închisă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, scandalul s-a mutat pe holurile Parlamentului. Premierul Marcel Ciolacu a fost întâmpinat de jurnaliști la finalul ședinței, pentru a oferi declarații de presă. La puțin timp a apărut și Diana Șoșoacă, iar circul a continuat.

Șoșoacă: „Du-te la America şi linge-i clanţa”. Ciolacu: „Sunteti o mincinoasa ordinară”

Senatoarea a lansat acuzații dure cu privire la „dictatura” pe care premierul ar susține-o în Parlament, spunând că ea nu a fost lăsată să vorbească. Diana Șoșoacă l-a îndemnat pe șeful Guvernului să meargă la americani pentru a „linge clanța”.

ADVERTISEMENT

„Ruşine, domnule Ciolacu, pentru dictatura pe care o aveţi în Parlament. Nu permiteţi neafiliaţilor să vorbească. Du-te la America şi linge-i clanţa, că ei te-au pus acolo. Ai vândut ţara Americii, împreună cu toate resursele României. Ce aţi muncit dumneavoastră toată viaţa ca să ne reprezentanţi aici? Cum vă permiteţi ca PSD şi PNL”, a declarat Diana Șoșoacă.

Premierul Marcel Ciolacu nu s-a lăsat mai prejos și a reacționat într-un mod dur și nu tocmai potrivit, având în vedere funcția pe care o ocupă. „Doamnă, sunteți o mincinoasă ordinară”, a fost replica prim-ministrului.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Ciolacu a îndemnat-o pe Șoșoacă să meargă la ambasada Rusiei. „Este un personaj care stă în ambasada Rusiei si nu face niciun scandal dar vine si capuseaza orice eveniment important pentru Romania si romani. Este o provocare”, a adăugat Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT