News

Scandal în Vâlcea în jurul nunții lui George Simion. Un medic este revoltat de faptul că trei spitale din județ sunt în alertă din cauza evenimentului

Nunta lui George Simion a încins spiritele în Vâlcea. Un medic s-a plâns că trei UPU ale spitalelor din județ stau în alertă din cauza evenimentului în care este implicat parlamentarul
27.08.2022 | 09:22
Scandal in Valcea in jurul nuntii lui George Simion Un medic este revoltat de faptul ca trei spitale din judet sunt in alerta din cauza evenimentului
Nunta lui George Simion, motiv de scandal în Vâlcea. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Nu a durat mult până la apariția primului scandal din jurul nunții lui George Simion. Culmea, dar totul a plecat de la un medic din Vâlcea. Doctorul spune că nu i se pare normală întreaga desfășurare de forțe din jurul evenimentului.

Nunta lui George Simion aprinde spiritele în Vâlcea

Acesta a precizat că toate unitățile/compartimentele de primiri urgenţe de la trei spitale din judeţ sunt în alertă maximă în acest moment din cauza nunții parlamentarului AUR.

ADVERTISEMENT

Concret, pentru că la cununia religioasă sunt așteptate mii de persoane, liderul AUR s-a temut și de evenimente mai puțin plăcute așa că ar fi solicitat o atenție sporită.

Cristiana Adi Opriţa este medicul care a postat pe o rețea de socializare adresa pe care a primit-o, atenție mare, de la Ministerul de Interne – Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă – IGSU – ISU Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Foaia ar fi fost trimisă la unităţile/ compartimentele de primiri urgenţe de la trei spitale. Vorbim despre Spitalul Judeţean, Spitalul Municipal Drăgăşani şi Spitalul Orăşenesc Horezu, toate fiind implicate în eveniment și urmând a prelua cazurile.

”Având în vedere că în perioada 27-28.08.2022 va avea loc evenimentul poblic prilejuit de căsătoria liderului partidului AUR, George Simion, care se va desfăşura în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea, la care se preconizează participarea unui număr foarte mare de persoane, vă rugăm să dispuneţi măsurile din competenţă în vederea asigurării asistenţei medicale de urgenţă la nivelul UPU/CPU”, se arată în documentul pe care l-au primit spitalele.

ADVERTISEMENT

În mod evident, decizia nu a scăpat netaxată. Medicul spune că nu înțelege cum Ministerul de Interne se poate implica în așa ceva și ce rost are o stare de alertă atunci când un politician se căsătorește.

”A ajuns MAI sa ne dea ordin de alertă ptr asigurarea asistentei medicale când se însoară aştia din politică???? Mă, dar voi altceva mai bun nu aveţi de făcut ?

ADVERTISEMENT

Cine-i frate ăsta care se însoară şi toată lumea începând cu jandarmeria şi terminând cu noi urgentiştii trebuie să fim în alertă? Ptr asta platesc taxe şi impozite românii?

Să fim toţi la dispoziţie unor sceleraţi ? Ăştia şi-au tras ţara şi noi încă nu ştim?”, a punctat medicul care a făcut totul public.

Vă reamintim că George Simion se căsătorește în comuna Măciuca din județul Vâlcea. Aleasa inimii lui este
Ilinca Munteanu. Accesul la nuntă se va face pe baza unei brățări, la fel cum se întâmplă la marile concerte.

De remarcat că pe brățări va fi inscripţionat și un motiv tradiţional, dar și un mesaj prin care cei doi miri vor să-și arate dragostea, „Uniţi din iubire”.

ADVERTISEMENT