Fotbal international

Scandal în vestiarul Barcelonei! Vedetele catalanilor sunt împotriva antrenorului Quique Setien

28.06.2020 | 13:53
Scandal in vestiarul Barcelonei Vedetele catalanilor sunt impotriva antrenorului Quique Setien
ADVERTISEMENT

Barcelona se clatină din toate încheiturile. În ultima etapă din La Liga catalanii au condus de două ori la Vigo, dar Celta a reuşit să smulgă un egal, 2-2, confirmând poziţia de bestia nera a lui Messi şi compania în ultimele cinci meciuri jucate în Galicia.

Mai mult decât rezultatul în sine ceea ce deranjează este calitatea fotbalului prestat de o echipă obişnuită să ofere un fotbal şampanie, extrem de ofensiv şi de spectaculos. Jocul Barcei parcă nu are nici un fel de design tactic şi doar sclipirile lui Messi reuşesc să aducă goluri.

ADVERTISEMENT

Omul către care se arată vârtos cu degetul este antrenorul Quique Setien. Pentru înlocuitorul lui Ernesto Valverde banca Barcelonei este un sombrero mult prea larg şi e clar că e depăşit complet de situaţie.

Jucătorii nu se mai feresc să îi arate că nu mai este dorit

A pierdut total orice sprijin din partea vestiarului şi unii dintre jucători pur şi simplu nici se mai feresc pentru a-i arăta prin gesturile lor că nu mai este dorit şi că nu poate ajuta echipa cu nimic.

ADVERTISEMENT

Jurnaliştii de la Marca au observat lipsa de legătură dintre antrenor şi vedetele sale, vizibilă mai ales în timpul pauzelor pentru hidratare şi au notat:

Pauzele de hidratare au arătat clar relaţia lui Setien cu echipa

„Quique Setien a fost ignorat şi l-a trimis pe secundul Eder Sarabia să le vorbească. Şi acelaşi lucru se întâmplă şi la pregătiri! Uneori, din cauza lipsei de ritm, unii dintre senatorii echipei pleacă de pe teren, considerând că e o pierdere de vreme! Setién este singur şi scaunul i se clatină, iar Messi acuză că Barça postpandemie nu s-a schimbat în bine”

ADVERTISEMENT

Ceea ce scrie Marca e confirmat şi de reacţia avută de autorul celor două goluri marcate de Barcelona, uruguayanul Luis Suarez, care nu mai înscrisese niciodată la Vigo.

Luis Suarez a răbufnit

„Sunt extrem de frustrat! Suntem condamnați să câştigăm acum fiecare meci și s-așteptăm ca Real să facă pași greșiți. Pierdem puncte importante în deplasare, ceea ce nu se întâmpla în sezoanele trecute.

ADVERTISEMENT

Trebuie să îl întrebați pe antrenor de ce se întâmplă asta, el trebuie să analizeze situaţia. Eu sunt fericit că mi-am ajutat echipa, însă trist și furios pentru că am ratat victoria”, a declarat Luis Suarez.

ADVERTISEMENT