Life

Scandal imens la Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu a început să țipe, iar Florin Dumitrescu și-a ieșit din minți

Scandal imens la Chefi la Cuțite, în ediția din 15 mai. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au răbufnit. Ce i-a enervat pe cei doi.
15.05.2023 | 23:39
Scandal imens la Chefi la Cutite Catalin Scarlatescu a inceput sa tipe iar Florin Dumitrescu sia iesit din minti
De ce s-au enervat chefii pe concurenți. Sursa foto: captură youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ediția din 15 mai a Chefi la Cuțite i-a făcut pe maeștrii bucătari să-și iasă din minți. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au enervat pe concurenți în primul battle din sezonul 11 al competiției culinare. Unii dintre ei s-au pierdut cu firea și au făcut o serie de greșeli în timpul probelor.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au răbufnit la adresa concurenților în ediția din 15 mai a Chefi la Cuțite

Ediția 22 din sezonul 11 al Chefi la Cuțite a adus mari emoții participanților. Aceștia nu doar că au trebuit să facă față probelor dificile, ci și răbufnirii celor trei jurați, care au pus presiune pe ei, văzând cum timpul se scurge iar mâncarea încă nu era pusă în farfurii.

ADVERTISEMENT

Așadar, concurenții au văzut ce înseamnă cu adevărat ”Chefi la Cuțite”. Tensiunile au fost unele mari în bucătăria emisiunii culinare. Florin Dumitrescu a ridicat tonul la Andrea Sabini văzându-l că se mobilizează încet și că nu a tăiat rapid niște ciuperci.

”Andrea are două viteze: încet și foarte încet. Andrea nu există. Nu mai dormi, Andrea! (…) Andrea nu a tocat ciuperci, Andrea a zgâriat ciuperci, s-a zgâriat și el la deget. Andrea nu a tăiat, a sfărâmat ciuperci”, a răbufnit Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Andrea Sabini a încercat să-și păstreze calmul, chiar dacă Florin Dumitrescu a țipat la el. De altfel, a explicat că acesta este ritmul său și că Florin Dumitrescu a avut o atitudine mai dură față de el pe bună dreptate. Totodată, a spus că nu s-a simțit speriat când cheful l-a abordat astfel.

Cătălin Scărlătescu ”a explodat” pe Paul Dumitru Tudosescu, la fel, pentru modul cum se mișca, deoarece concurentul s-a prezentat ca fiind un bun ”head chef”, iar la preselecții a primit cuțitul de aur. Cătălin Scărlătescu avea așteptări mari de la acesta.

ADVERTISEMENT

”Vă rog frumos să mă credeți că nu mi-aș dori și nu îmi doresc să țip la ei, dar singurul și cel mai ocărât o să fie cuțitul de aur, pentru că la preselecții, când i-am dat cuțitul de aur, el mi-a spus așa ‘Eu sunt head chef’. Știți cum a fost el astăzi? Pentru limba română, Scărlătescule, apasă tasta 1 ”, a declarat maestrul bucătar.

Sorin Bontea, enervat la culme de gestul unui concurent

În ceea ce-l privește pe Sorin Bontea, el s-a înfuriat pe Constantin Onțu, care, presat de timp, nu și-a dat seama că a procedat greșit. Cheful și-a ieșit din minți după ce a observat că participantul a așezat o bucată de rață între farfurii și nu pe acestea.

ADVERTISEMENT

”Când mă uit între farfurii….Alo, băiatu’! Băi, Constantine! Îți dai seama, să nu o pui în farfurie, ci între farfurii. Era o rață pe masă! Băi, Constantine! Ia-o”, au fost cuvintele lui Sorin Bontea la adresa lui Constantin Onțu.

ADVERTISEMENT