Life

Replici acide și reproșuri între Lili Sandu și Cabral, în direct, la Pro TV

Lili Sandu și Cabral, ceartă la Pro TV! Mai în glumă, mai în serios, prezentatoarea Vorbește lumea i-a făcut reproșuri colegului.
15.03.2023 | 13:53
Replici acide si reprosuri intre Lili Sandu si Cabral in direct la Pro TV
Lili Sandu și Cabral, scandal la Pro TV. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lili Sandu și Cabral, sămânță de scandal la Pro TV! Cei doi prezentatori s-au dezlănțuit în platoul de la Vorbește lumea. Bineînțeles, în glumă, și-au aruncat unul altuia replici acide, spre deliciul telespectatorilor.

Lili Sandu și Cabral, discuții aprinse la Pro TV! Cei doi prezentatori, replici acide

Lili Sandu și Cabral, replici spumoase la Pro TV. Este bine-cunoscut faptul că prezentatorul de la Ce spun românii se numără printre cele mai nonconformiste vedete ale postului și fiecare apariție a sa îi bucură pe telespectatori.

ADVERTISEMENT

Cabral și-a făcut un obicei din a întrerupe emisiunea Vorbește lumea, însă scopul lui este unul nobil. Săptămâna trecută, în timp ce Lili Sandu făcea dezvăluiri despre problemele pe care le are cu Silviu Țolu, prezentatorul a dat buzna în platou și le-a adus tuturor covrigi calzi.

În ediția de miercuri, 15 martie 2023, moderatorul Ce spun Românii le-a oferit colegilor săi alte produse de patiserie, motivând că i-a văzut slabi și „amărâți” și a considerat că au nevoie de ceva de mâncare. Lili Sandu însă, i-a cerut să vorbească la microfon.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu: „Dar pe mine când mă inviți la emisiunea ta?”

Ce a urmat a fost un discurs savuros între prezentatorii de la Pro TV. „Păi dacă n-aveți sunetist nu-i vina mea”, i-a spus Cabral colegei sale când Lili a observat că el nu se aude în platou. „Tu filmezi tot timpul și-ți arde de grija noastră? Ai atâta treabă”, i-a spus și Bogdan Ciudoiu, bucurându-se, totuși, de mâncarea primită.

Lili Sandu, totuși, a vrut să treacă la discuții mai serioase. Logodnica lui Silviu Țolu a vrut să știe ea de ce nu a fost niciodată în emisiunea lui Cabral, cu toate că până acum au fost difuzate numeroase ediții la care au participat vedete.

ADVERTISEMENT

„Auzi, dar pe mine când mă inviți la emisiunea ta? Că eu te-am invitat la emisiunea mea, ca să zic așa”, l-a luat Lili Sandu, prezentatoarea de la Vorbește lumea, la rost pe Cabral.

N-am avut emisiune cu femei perfecte. Dar o să facem”, a răspuns acesta în apărarea sa. Răspunsul a fost pe placul lui Lili Sandu, care a primit cu bucurie complimentul venit din partea prietenului său.

ADVERTISEMENT

Totodată, ea l-a invitat să vină în platou și în ziua următoare, deoarece bucătarul invitat va pregăti paste. La rândul lui, Cabral a acceptat propunerea, dar nu se putea prezenta cu mâna goală. Prin urmare, le-a promis celor de Vorbește lumea că le aduce gogoși.

ADVERTISEMENT