Life

Scandal între Ștefan și Albert la Survivor România 2021: „E un milog”

Scandal între Ștefan și Albert la Survivor România 2021, în primul joc al acestei săptămâni.
09.06.2021 | 15:11
Scandal intre Stefan si Albert la Survivor Romania 2021 E un milog
Scandal între Ștefan și Albert la Survivor România 2021: „E un milog” Sursa foto: Kanal D/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu și Albert Oprea sunt protagoniștii unui nou scandal la Survivor România. Cei doi îșj aruncă vorbe grele în timpul primului joc al săptămânii.

Următoarea ediție a reality show-ului se anunță una plină de suspans, așa cum s-au onișnuit telespectatorii. Ștefan și Albert se află, de data aceasta, în centrul scandalului.

ADVERTISEMENT

Scandal între Ștefan și Albert la Survivor România 2021: „E un milog”

Se pare că nicio ediție Survivor România nu poate fi completă fără un scandal, fie că are loc între membrii echipei adverse sau între coechipieri.

Albert și Ștefan sunt cei care încep un conflict în cea mai nouă ediție a competiției de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

În timp ce Războinicul îl strigă pe fostul fotbalist pentru a-i spune câteva lucruri, Ștefan strigă la el să-l lase în pace.

„Ștefane…”, începe Albert, însă este imediat întrerupt de Ștefan: „Hai, bă, gata, lasă-mă!”

ADVERTISEMENT

Ulterior, aflat pe banca Faimoșilor, lângă colegii lui, Ștefan Ciuculescu îl numește pe Albert „milog” și „papagal”.

„E un milog aici, care mă enervează….face ca papagalul pe aici”, spune Faimosul.

În timp ce se află în camp, băieții din echipa roșie vorbesc despre noul favorit al publicului de la Războinici, Andrei Dascălu.

ADVERTISEMENT

Ștefan și Sebastian au observat cât de surprins a fost Albert atunci când Dan Pavel a anunțat favoritul, dar mai ales atunci când a fost nominalizat de Andrei.

„Surpriza a venit din partea favoritului”, notează Ștefan. „Nominalizarea l-a băgat în pământ (n.r. pe Albert)”, completează Sebastian.

Albert nu este la primul scandal cu Faimoșii

Albert Oprea nu este la primul scandal cu un concurent din echipa Faimoșilor. Cu mai bine de o lună în urmă, tânărul s-a certat cu Sebastian Chitoșcă chiar în timpul unui joc.

La momentul respectiv, Războinicul i-a adresat cuvinte grele adversarului său, moment în care Sebastian a sărit la gâtul lui.

Albert a căzut la pământ, iar amenințările lui Sebi au continuat. În final, Războinicul a declarat că a făcut totul doar pentru show, fiind aspru criticat de fostul său coleg, Sorin Pușcașu.

Competiția se apropie, treptat, de probele individuale, atunci când concurenții nu vor mai fi împărțiți pe echipe, ci pe cont propriu. Doar patru concurenți vor ajunge în marea finală, în lupta pentru premiul cel mare.

Condițiile grele, foamea, traseele obositoare și căldura insuportabilă din Republica Dominicană îi fac pe concurenți să fie cu nervii la pământ, motiv pentru care certurile au devenit tot mai dese.

ADVERTISEMENT