Fotbal intern

Scandal între Valentin Crețu și Leo Grozavu: „Nu doar m-a înjurat. A fost mult mai grav!”. Reacția tehnicianului

21.12.2020 | 23:58
Scandal intre Valentin Cretu si Leo Grozavu Nu doar ma injurat A fost mult mai grav Reactia tehnicianului
ADVERTISEMENT

Valentin Crețu și Leo Grozavu au avut un conflict în timpul partidei de la Mogoșoaia și care s-a consumat pe tunelul spre vestiare, antrenorul covăsnenilor fiind eliminat, iar fundașul avertizat cu cartonaș galben.

Deși Leo Grozavu l-a antrenat pe Valentin Crețu, cei doi nu au rămas în relații bune, iar după finala Cupei României câștigată de FCSB în sezonul trecut, tensiunea a crescut și mai mult între cei doi.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe îl acuză pe jucătorul lui FCSB că „a rămas cu o ură de nedescris” la adresa sa și acuză arbitrajul, considerând că echipa sa a avut un penalty neacordat.

Valentin Crețu face acuzații grave la adresa lui Leo Grozavu

Valentin Crețu a avut un conflict destul de dur cu fostul său antrenor, Leo Grozavu, cu care s-a înjurat pe tunel în drumul spre vestiare, după fluierul de final al primei părți a meciului disputat la Mogoșoaia.

ADVERTISEMENT

Se pare că între cei doi există probleme neîncheiate și Valentin Crețu i-ar fi dat primul replica lui Leo Grozavu chiar în timpul partidei contra celor de la Sepsi. În același timp, fundașul lui FCSB acuză arbitrajul și consideră că cei de la Sepsi au avut un joc mai mult decât agresiv: „La ei a lăsat jocul prea dur. Mie mi-a dat galben, dar Fofana a avut patru-cinci faulturi. Leo Grozavu nu doar m-a înjurat. Mai grav! Astfel de personaje nu cred că au ce căuta în fotbal și ne treg în jos.

Sperăm să o ținem tot așa. Ne-am pregătit foarte bine și cu trei puncte în seara asta eram foarte motivați să venim din vacanță. Vom fi mult mai puternici în retur”, a spus Valentin Crețu, fundașul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Valentin Crețu nu se consideră vinovatul principal la golul marcat de Sepsi

Deși Toni Petrea a fost nemulțumit de neatenția din apărare la golul marcat de Sepsi, Valentin Crețu nu se consideră vinovatul principal la acea fază: „E greu dacă nu te miști. Atât am putut. M-a depășit la gol, dar suntem unsprezece pe teren. Eram în tușă, nu eram pe centru și nu am avut dublaj. Noi primim goluri foarte ușor, dar sperăm să nu suferim la finalul campionatului.

În același timp, fundașul acuză vacanța extrem de scurtă dintre tur și retur și consideră acest rezultat un eșec: „Din păcate n-am câștigat, dar sper să revenim montați și motivați după astea șapte zile. Va fi o pauză foarte scurtă. E o echipa agresivă, terenul e foarte îngust. Trebuia să jucăm repede”, a concluzionat Vali Crețu.

ADVERTISEMENT

Cum răspunde Leo Grozavu acuzațiilor

De cealaltă parte, Leo Grozavu a răspuns și el acuzelor fundașului celor de la FCSB: „Creţu a avut nişte cuvinte nelalocul lor în timpul jocului şi eu la pauză i-am spus nişte lucruri. Şi el spune la pauză nişte lucruri. Şi după a spus că pentru cuvinte jignitoare. Şi la meciul de Cupă a rămas cu o ură de nedescris împotriva noastră.

A fost şi jucătorul meu. Mai ales când era la Mediaş, a venit şi s-a plâns că el nu mai vrea să stea şi să îl ajut să plece. Pentru asta vine şi înjură. E problema lui. Astea sunt ironii. Nu am treabă, nu intru în dispută cu adversarul. A rămas de la finala Cupei cu acelaşi comportament”, i-a dat replica antrenorul celor de la Sepsi.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,50 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: