Sport

Scandal la Ceahlăul după victoria de la Tunari: ”O să facem câteva reorganizări”

Ceahlăul s-a impus la limită pe terenul codașei CS Tunari, dar finanțatorul Anton Măzărianu a făcut scandal la final din cauza evoluției modeste a echipei sale.
03.09.2023 | 21:06
Scandal la Ceahlaul dupa victoria de la Tunari O sa facem cateva reorganizari
Ceahlăul s-a impus la limită pe terenul codașei CS Tunari, dar finanțatorul Anton Măzărianu a făcut scandal la final din cauza evoluției modeste a echipei sale. Sursă foto: liga2.prosport.ro
ADVERTISEMENT

Moldovenii sunt nou promovați în Liga 2 Casa Pariurilor, însă și-au propus să ajungă în play-off. În cinci etape, Ceahlăul a adunat trei victorii și cu 9 puncte este pe locul 5 care i-ar asigura atingerea obiectivului.

Finanțatorul Ceahlăului a făcut scandal după victoria cu CS Tunari

La finalul partidei CS Tunari – Ceahlăul Piatra Neamț 0-1, din etapa a 5-a din Liga 2 Casa Pariurilor, un pui de scandal s-a iscat în tabăra oaspeților, după ce finanțatorul Anton Măzărianu s-a arătat extrem de nemulțumit de prestația jucătorilor.

ADVERTISEMENT

”Rezultatul mă mulțumește, dar jocul nu. A fost cel mai slab joc al nostru de până acum. Bineînțeles, și terenul a fost total defavorabil, nu știu cum a putut Federația să omologheze un asemenea teren. Dar jocul chiar a fost slab.

E binevenită pauza, o să facem și câteva reorganizări din mai multe puncte de vedere. Și administrativ, și jucători, vom face tot ce este necesar pentru a putea să ne atingem obiectivul, atacarea play-off-ului”, a declarat Măzărianu, conform liga2.prosport.ro.

ADVERTISEMENT

”Echipa a avut un parcurs destul de bun după înfrângerea de la Hunedoara, dar, totuși, să nu uităm că suntem abia la începutul campionatului, abia s-au desfășurat câteva meciuri. Nu am jucat încă nu echipele tari, vom vedea pe parcurs cum vom arăta.

Pentru început, sunt relativ mulțumit. Îmi pare rău pentru înfrângerea de la Hunedoara, unde am avut meciul cât de cât în mână. Au fost câteva greșeli individuale care au făcut diferența. Am fi putut chiar să avem nouă puncte, dar acesta e fotbalul”, spunea Anton Măzărianu, înaintea partidei de la Tunari.

ADVERTISEMENT

Onișa, fericit pentru victoria de la Tunari

Pe un teren extrem de prost, Ceahlăul Piatra Neamț s-a impus în deplasarea de la Tunari cu 1-0, după un gol marcat de Mihael Onișa în minutul 73, după o fază fixă. Albino a centrat dintr-o lovitură liberă de pe partea dreaptă, portarul Isvoranu a respins până la Onișa, care a înscris cu un șut fără preluare, de la marginea careului.

Această victorie îi permite trupei lui Cristian Pustai să urce pe loc de play-off. Autorul unicului gol al întâlnirii a recunoscut că echipa sa a avut mari probleme în a se impune și am precizat că la antrenamente se lucrează intens fazele fixe.

ADVERTISEMENT

”A fost un meci destul de greu, pe un teren foarte dificil, nu s-a putut juca aproape deloc. Știam că au probleme la fazele fixe și am exersat asta la antrenamente, iar o astfel de fază fixă ne-a adus și cele trei puncte. Acum suntem liniștiți două săptămâni, ne putem antrena cu zâmbetul pe buze”, a spus Onișa.

ADVERTISEMENT
Tags: