Sport

Scandal la naționala Ecuadorului, după ce jucătorii s-au distrat în club înaintea unui meci de gală! Jucătorul de 16 ani al lui Chelsea nu a lipsit! VIDEO

Scandal în naționala Ecuadorului, după ce câțiva jucători s-au distrat într-un club din New York înaintea unui meci de gală, unde nu a lipsit și viitorul jucător al lui Chelsea.
28.03.2024 | 11:31
Scandal la nationala Ecuadorului dupa ce jucatorii sau distrat in club inaintea unui meci de gala Jucatorul de 16 ani al lui Chelsea nu a lipsit VIDEO
Starurile lui Chelsea au petrecut în club înaintea meciului cu Italia / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Naționala sud-americană se află în Statele Unite ale Americii, unde a și câștigat cu scorul de 2-0 împotriva Guatemalei. Ecuadorienii au disputat partida în proximitatea New York-ului, pe arena Red Bull din New Jersey, prilej de bucurie pentru jucători.

Distracție în club, chiar înainte de meciul de gala contra Italiei

Prilej de bucurie pentru ecuadorieni, victoria cu Guatemala s-a transformat într-un scandal uriaș, după noaptea petrecută în club. La doar câteva ore distanță de escapadă, ecuadorienii aveau programat un amical contra lui Barella & Co., pe același stadion. Un caz asemănător se întâmplă și în fotbalul românesc. Andrei Borza a ieșit din planurile selecționerului după escapada de la Iași.

ADVERTISEMENT

Efectele distracției din clubul de noapte s-au văzut pe teren, iar ecuadorienii au fost răpuși de italieni cu 2-0. „Squadra Azzurra“ nu a dominat autoritar, dar s-a impus prin golurile starurilor Lorenzo Pellegrini și Nicolo Barella.

Viitorul star de doar 16 ani al lui Chelsea, parte a escapadei în clubul de noapte

Kendry Paez, un tânăr promițător al fotbalului ecuadorian, s-a aflat și el în clubul de noapte, deși nu avea voie. Politicile cluburilor din New York sunt de a avea minimum 21 de ani, ceea ce înseamnă că ecuadorianul a pătruns ilegal.

ADVERTISEMENT

Transferat de Chelsea de la Independiente, tânărul se va alătura lotului londonezilor abia vara viitoare, în anul 2025. Atunci, Kendry Paez va avea vârstă de 18 ani și își va putea măsura forțele în Premier League.

Alături de Kendry Paez s-a aflat și Moises Caicedo, viitorul său coleg de la Chelsea, transferat pentru 116 milioane de euro de la Brighton. Este de așteptat ca și Chelsea să aibă o reacție, club care va suferi restructurări în vară, întrucât jucătorii le aparțîn, iar imaginea clubului poate fi afectată.

ADVERTISEMENT

Comunicatul Federației de Fotbal a Ecuadorului

Federația ecuadoriană a oferit și un comunicat vizavi de situație, unde se subliniază că jucătorii se aflau în afară programului liber. Conducătorii ecuadorieni vor lua o serie de măsuri pentru a fi evitate astfel de situații pe viitor.

“Având în vedere faptele de cunoştinţă publică, FEF exprimă următoarele: Delegaţia oficială a avut timp liber vineri, 22 martie, de la 14.00 la 20.30, program care a fost respectat în totalitate.

ADVERTISEMENT

Au fost difuzate imagini cu evenimente contrare valorilor şi principiilor pe care le apărăm şi le promovăm ca instituţie, care vor face obiectul analizei pentru viitoarele apeluri.

Reiterăm angajamentul nostru faţă de fotbalul ecuadorian”, se arată în comunicatul emis de FEF.

ADVERTISEMENT
Tags: