Sport

Scandal la naţionala Franţei! Acuzaţiile aduse de o femeie de 50 de ani: ”Mi-a oferit 50.000 de euro pentru o noapte”. Foto

O femeie care a participat la un reality show a pornit un scandal imens la naționala Franței, acuzând un jucător că i-a oferit bani pentru a face sex cu ea.
07.10.2021 | 12:00
O femeie care a participat la un reality show a pornit un scandal imens la naționala Franței, acuzând un jucător că i-a oferi bani pentru a face sex cu ea. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Cea care a stârnit această controversă este Nathalie Andreani, în vârstă de 50 de ani. Femeia a apărut în emisiunile TV franceze ”Secret Story” în 2014 și ”Heartbreak Villa” doi ani mai târziu.

Bruneta născută în Paris, care are două fete de 26 și 23 de ani, a avut o relație faimoasă cu un bărbat mult mai tânăr în ”Secret Story”.

ADVERTISEMENT

Naţionala Franţei, în plin scandal după acuzațiile unei femei

Femeia a povestit într-un interviu acordat revistei francez Public că s-a simțit ”rușinată” atunci când un jucător al naționalei Franței i-a propus suma de 50.000 de euro pentru a petrece o noapte împreună, iar dezvăluirea a dat tonul unui nou scandal la echipa lui Didier Deschamps.

”Am avut o mulțime de propuneri indecente, în special una de la un fotbalist. Mi-a oferit 50.000 de euro pentru a petrece noaptea cu mine. A făcut-o în mai multe rânduri, dar l-am refuzat.

ADVERTISEMENT

A fost jucător la echipa națională a Franței. Am fost șocată. A fost o rușine. Aș fi vrut să mă dorească fără să-mi ofere acei bani”, a declarat Nathalie Andreani, fără să-i dea numele jucătorului.

Andreani se simte bine în corpul ei

Superba franțuzoaică spunea într-un interviu acordat în primăvară că nu are inhibiții atunci când se află în pat cu un bărbat și, uneori, îi place să-și conducă partenerul.

ADVERTISEMENT

”Am 50 de ani și sunt matură din punct de vedere sexual. Mă bucur și descopăr lucruri pe care nu le-am descoperit până acum.

Îmi îngrijesc corpul și nu am inhibiții când sunt în pat cu un bărbat. Dacă lucrurile nu merg bine, nu mi-e rușine să-i spun să mă lase să conduc eu”, a povestit Nathalie Andreani.

ADVERTISEMENT

Familiile fotbaliștilor francezi s-au certat pe Arena Națională

Mulți oameni din Franța i-au cerut femeii să dea publicității identitatea fotbalistului. Dezvăluirea făcute de Nathalie Andreani încheie un an greu pentru reprezentativa ”cocoșului galic”, care a fost e liminată în optimi de finală la Euro 2020 de Elveția.

Elevii lui Didier Deschamps au pierdut întâlnirea de pe Arena Națională la loviturile de departajare, iar penalty-ul decisiv a fost ratat de Kylian Mbappe. Imediat s-a declanșat un scandal uriaș între familiile fotbaliștilor.

Mbappe consideră că ratarea de la 11 metri din partida de la București este cel mai negru moment al carierei sale, însă a ținut să precizieze că nu a fost susținut așa cum se aștepta de coechipieri.

ADVERTISEMENT
Tags: