ADVERTISEMENT
Life

Scandal la Survivor România 2021. Simona Hapciuc, reacție uluitoare la adresa Războinicilor

Autor: Alexa Serdan | 15.01.2021 | 22:13
Scandal la Survivor România 2021. Simona Hapciuc, reacție uluitoare la adresa Războinicilor
Scandal la Survivor România 2021. Simona Hapciuc, reacție uluitoare la adresa Războinicilor. Sursa foto: Instagram.com

Simona Hapciuc, una dintre concurentele de la Survivor România 2021, a avut o reacție uluitoare la adresa echipei sale rivale. Frumoasa vedetă susține că Războinicii au o strategie care îi ajută să câștige timp în perioada probelor. 

ADVERTISEMENT

Blondina este convinsă că Războinicii încearcă să trișeze, precizând că mulți dintre ei se dau răniți când de fapt nu au absolut nimic. Tânăra a venit și cu un exemplu în acest caz când Andreea a căzut după ce s-a lovit extrem de rău de o roabă.

Faimoasa a mai precizat că a văzut cu proprii ochi ce s-a întâmplat, fiind convinsă că rivala sa nu avea nevoie de intervenția cadrelor medicale. În plus, Simona Hapciuc a mai adăugat că nu este prima oară când Războinicii aplică această strategie.

Simona Hapciuc, acuze dure la adresa Războinicilor. Ce spune despre ei

„Simt că își bat joc de noi și râd de noi și de telespectatori. Mereu își caută scuze ca să trișeze sau să mai tragă de timp.

ADVERTISEMENT

Am văzut exact ce s-a întâmplat, a căzut roata pe ea, dar nu era necesară chemarea medicului și oprirea jocului. Am simțit că este o strategie din partea Războinicilor.  

M-am enervat foarte tare. Nu este prima dată când Războinicii încearcă să trișeze. Eu le spuneam să se uite la ea că n-are nimic, joacă teatru”, a spus Simona Hapciuc despre concurenții din echipa Războinicilor, informează wowbiz.ro.

Actrița se credea a fi una dintre cele mai liniștite concurente de la „Survivor România”, dar iată că realitatea din teren a fost cu totul alta. Blondina a lansat mai multe controverse de când a ajuns în Republica Dominicană și chiar a avut un schimb de replici acide cu unul dintre Faimoși.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc și manelistul Jador au ajuns la cuțite, tânăra cedând nervos la un moment dat. Participanta de la Kanal D s-a simțit demoralizată și chiar a precizat că și-ar dori să plece acasă din cauza cântărețului.

Fanii au început să observe deja că fostul concurent de la „Puterea Dragostei” este cel care pornește constant scandaluri atât în echipa sa, cât și între cele Faimoși și Războinici.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!