Sport

Scandal la TV înainte de CFR Cluj şi U Cluj! Cristi Balaj, schimb dur de replici cu preşedintele “şepcilor roşii”

Scandal înainte de derby-ul CFR - Universitatea Cluj. Oficialii celor două formații s-au contract în direct după ce gazdele au declarat că nu mai sunt bilete disponibile.
21.12.2023 | 00:15
Scandal la TV inainte de CFR Cluj si U Cluj Cristi Balaj schimb dur de replici cu presedintele sepcilor rosii
Scandal la TV intre Cristian Balaj si Radu Constantea
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a anunțat că biletele pentru meciul cu Universitatea Cluj au fost epuizate, însă afirmația a stârnit indignarea celor de la Universitatea Cluj. Conflictul se învârte în jurul modului în care au fost distribuite biletele și acuzațiilor conform cărora CFR Cluj ar fi restricționat achiziționarea lor pentru a limita prezența fanilor echipei oaspete. Formația lui Mandorlini trece pintr-o criză de formă și nu a mai câștigat din octombrie, de la meciul cu Farul.

Scandal pe bilete la CFR – U Cluj

“Nu ştiu în ce măsură pot vinde biletele unor abonaţi care au abonamente. Au luat exemplul echipelor mari unde abonaţii au întâietate la anumite competiţii din Europa. Nu am înţeles logica lor, un abonat nu îşi poate cumpăra bilet pe acelaşi loc. Dacă deţineai un abonament, puteai cumpăra un alt număr de bilete.

ADVERTISEMENT

De opt ani, nu am ieşit cu nicio declaraţie împotriva celor de la CFR. Aveam un gentlemen agreement pentru a nu avea nicio declaraţie împotriva lor şi invers. Ei nu s-au ţinut de el. 

Anul trecut, când acest meci s-a desfăşurat în Gruia, am convenit cu cei de la CFR să ne implicăm şi noi în organizare. Ne-au oferit pe lângă cele 880 de bilete de la sectorul pentru oaspeţi, şi un număr de bilete la tribuna a doua pentru a asigura accesul suporterilor de la U Cluj. A fost decizia lor de a pune la dispoziţie clubului nostru un anumit număr de bilete. Noi am agreat-o şi ne-am oferit sprijinul.

ADVERTISEMENT

Am văzut anumite declaraţii ale domnului Balaj care nu au nicio legătură cu realitatea. Ne-au cerut să mutăm sectorul oaspeţi la inelul superior. Nu se poate din motive de siguranţă. Sectorul oaspeţilor e stabilit în inelul inferior din motive de securitate”, a spus Radu Constantea.

Conflictul adâncit între cele două echipe are la bază modul în care biletele au fost distribuite înaintea partidei programate joi, de la 19:45. Universitatea Cluj vine în Gruia cu gândul la victorie după ce a înregistrat 3 succese în ultimele 5 partide. Tensiunea e la cote înalte, iar președinții celor două formații s-au contrat în declarații la Digisport.

ADVERTISEMENT

Balaj și Constantea s-au contrat în direct

Cristi Balaj: “Vreau să îl întreb pe domnul Radu cum rămâne cu fairplay-ul despre care am vorbit azi dimineaţă?”.

Radu Constantea: “De opt ani nu am făcut nicio declaraţie la adresa clubului dumneavoastră”.

Cristi Balaj: “Nu aţi avut ce să ziceţi!”.

Radu Constantea: “Acest gentlemen agreement nu l-aţi respectat. Inclusiv dumneavoastră aţi făcut declaraţii la adresa clubului nostru, inclusiv despre finanţare. Noi nu ne-am dat niciodată cu părerea”.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj: “Dimineaţă am stabilit, sunându-vă înapoi, să nu mai spunem nimic”.

Radu Constantea: “Am stabilit acest lucru în vara, dar nu aţi respectat înţelegerea”.

Cristi Balaj: “Au fost puse în vânzare bilete la liber”.

Radu Constantea: “Avem acelaşi furnizor care comercializează biletele, acest lucru se poate verifica. Dacă minţim la televizor, nu mai are rost să discutăm”.

Cristi Balaj: “Suporterii celor de la U Cluj au cumpărat bilete la Tribuna 1 şi o parte la Tribuna 2”.

Radu Constantea: “La Tribuna 2 nu a cumpărat nimeni”.

Cristi Balaj: “Securitatea şi siguranţa spectatorilor e cea mai importantă. Fiind un stadion vechi, neavând posibilitatea care există la stadioanele noi s-a decis să existe o zonă tampon, pentru că nici Jandarmeria, nici firma de paza nu au reuşit să garanteze faptul că nu vor fi ridicate persoanele de pe locurile unde au bilet”.

Radu Constantea: “Voiam să îl întreb ce s-a schimbat faţă de situaţia din martie”.

Cristi Balaj: “S-au schimbat următoarele lucruri. Suporterii CFR-ului au protestat la faptul că au fost ridicaţi în mod violent de pe scaunele unde aveau bilete sau abonament. Le-am dat 1500 de bilete suplimentar, pe care ei le-au vândut, după care s-au pus la liber, cu specificaţia ca fiecare spectator să îşi respecte locul.

Nu s-a întâmplat acest lucru şi au fost ridicaţi abonaţii şi suporterii CFR-ului care cumpăraseră bilet. De ce? Pentru că Jandarmeria şi firma de pază nu au reuşit să îi oprească pe suporterii de la U Cluj să se adune în acel loc. Nu e sold out, s-a decis să existe mai multe locuri libere. Mâine voi spune exact, nu am cifrele exacte”.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
"Discriminare fără precedent!" / "Umilitor!" Reacție la nivel înalt din Rusia
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară...
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară româncă din SUA explică la ce să ne așteptăm
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Pericool la graniță: Dacă Ucraina cade, urmează Moldova
Pericool la graniță: Dacă Ucraina cade, urmează Moldova
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Concurentul de la Românii au talent pe care nimeni nu-l va uita: „Singura...
Concurentul de la Românii au talent pe care nimeni nu-l va uita: „Singura șansă a fost să-L simt pe Dumnezeu”