Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Scandal la Universitatea Craiova în timpul meciului cu UTA. Motivul pentru care Petev „a luat foc”

Universitatea Craiova a închis anul într-o notă negativă. Egalul de pe terenul celor de la UTA i-a lăsat un gust amar bulgarului Petev.
21.12.2023 | 12:08
Scandal la Universitatea Craiova in timpul meciului cu UTA Motivul pentru care Petev a luat foc
DEZVALUIRI Ivaylo Petev A LUAT FOC pe Kurtic SCENE ULUITOARE la UTA - U Craiova 2-2. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a intrat deconectată în partida cu UTA și s-a văzut condusă încă din minutul 3. Golul arădenilor nu a reușit să îi trezească pe elevii lui Petev care au primit o a doua lovitură în doar câteva minute. Reușita secundă a celor de la UTA a venit în urma unei erori comise de Kurtic și Silva.

Kurtic și Silva, luați la ochi de Petev

“Să vă dau o informație foarte importantă, mi-au dat-o colegii mei de la Fanatik. A fost mare scandal în vestiarul Craiovei apropo de golul al 2-lea pe care l-au luat. Vă explic și de ce. Screciu era accidentat, iar cei de pe margine urlau și le făceau semne lui Kurtic și lui Silva să dea mingea afară.

ADVERTISEMENT

Ei s-au pus să paseze între ei, au pierdut mingea, a plecat UTA pe contraatac și au luat gol. De Kurtic cred că a spus Andrei Vochin, la asta mă gândeam acum, el se crede la Craiova un fel de antrenor secund”, a spus Cristi Coste.

“Dacă jucătorul care e accidentat îți face semn să dai mingea afară și tu nu o dai, atunci e o problemă de comunicare și de respect. Înseamnă că tu nu respecți colegul, înseamnă că e o problemă. Dacă ai posibilitatea să dai mingea afară și tu nu o dai, iar după o ia adversarul și îți dă gol, nu e ok”, a declarat Bănel Nicolita.

ADVERTISEMENT

Oltenii nu au mai câștigat de 3 partide

Formația condusă de Petev a terminat anul într-o notă negativă. Universitatea Craiova nu a reușit să câștige în ultimele 3 partide și închid 2023 cu 34 de puncte în clasament. Marele câștig al oltenilor este Alexandru Mitriță, care și-a regăsit pofta de gol pe finalul anului.

“Mai ales că era iureș, ai luat gol în minutul 2, ăla s-a accidentat, a început meciul rău, o iei ușor. Și cine sunt băieții? Mare experiență, 31 de ani, respectiv 35 de ani, Crețu și Kurtic. Imensă experiență, ăla a jucat 200 de meciuri în Serie A. Dacă faci asta în Italia nu mai calci pe acolo”, a declarat Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

“E o mare problemă cu jucătorii care au un CV bun în spate pentru că vin în România și au impresia că e o plimbare. Eu am fost în Serie A, am fost în La Liga, pe nu știu unde, aici e așa, salariul e bun și eu joc din glezne. Nu merge.

Uite că Olaru nu joacă din gleznă și e numărul unu, Coman înțelege, Crețu de la Craiova înțelege, Săpunaru și cine mai vreți voi. Nu mai e plimbarea aia pe care o cred unii că văd 2-3 meciuri la televizor.

ADVERTISEMENT

Ei au impresia că joacă din plasament în România, că nu e agresivitate, nu mai e așa. Vorbeam cu un fost internațional român, un jucător foarte bun. Eu când am venit în România din străinătate și plecasem de aici și știam nivelul. Vreo 6 luni nici nu am atins-o și jucam meci de meci”, a declarat Robert Niță.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Scandal la Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT