Sport

Curg scandalurile la Manchester United. Sora lui Cristiano Ronaldo, mesaj criptat pentru absența din derby-ul cu Manchester City

Absența lui Cristiano Ronaldo la derby-ul cu Manchester City a iscat un nou scandal la Manchester United, mai ales că sora starului portughez a lăsat să se înțeleagă că era apt de joc.
07.03.2022 | 13:02
Curg scandalurile la Manchester United Sora lui Cristiano Ronaldo mesaj criptat pentru absenta din derbyul cu Manchester City
Absența lui Cristiano Ronaldo la derby-ul cu Manchester City a iscat un nou scandal la Manchester United, mai ales că sora starului portughez a lăsat să se înțeleagă că era apt de joc. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Înainte de meciul pierdut pe Etihad Stadium, scor 1-4, managerul ”diavolilor roșii”, Ralf Rangnick, a spus că CR7 nu poate juca din cauza unor probleme la șold.

Cristiano Ronaldo iscă un nou scandal la Manchester United

În aceste condiții, Cristiano Ronaldo nu a fost inclus în lotul lui Manchester United pentru derby-ul orașului. Această accidentare a portughezului a părut extrem de bizară, mai ales că s-a antrenat normal toată săptămâna, iar de aici până la un nou scandal nu a mai fost decât un pas.

ADVERTISEMENT

Cotidianul Daily Mail scrie că tot mai multe voci spun totul a început atunci când managerul Ralf Rangnick a decis ca Ronaldo să fie rezervă în partida de duminică. Jucătorul s-a enervat într-atât de tare în care a cerut să nu fie inclus deloc în lot și a plecat imediat în Portugalia cu avionul privat.

Sora lui Cristiano Ronaldo, Katia Aveiro, a alimentat speculațiile apreciind o postare pe Instagram în care se sugerează că atacantul nu este accidentat și a ratat derby-ul orașului Manchester din cauza managerului.

ADVERTISEMENT

”Bună dimineața ție care, ca și mine, ești trist și supărat pentru că Rangnick a decis să ne strice duminica, scoțându-l pe CR7 din derby-ul împotriva lui Manchester City pur și simplu din motive tactice, pentru a se apăra mai mult în joc. Cristiano Ronaldo nu este accidentat și nu este bolnav. El este la 100%”, a fost postarea publicată de un cont popular de fani ai lui Ronaldo și care a fost apreciată de sora starului.

Roy Keane nu crede povestea accidentării

Prezent în studioul Sky Sports înaintea meciului, fostul mare mijlocaș al lui Manchester United, Roy Keane, a declarat că accidentarea în cazul lui Cristiano Ronaldo este mai mult decât suspectă.

ADVERTISEMENT

”Pur și simplu nu-mi place când managerul vorbește despre acest flexor al șoldului, nu înțeleg. Vorbim că Ronaldo este un fel de mașinărie, este foarte rar accidentat și apoi din când în când iese cu așa ceva și spune flexor de șold. Nu se potrivește”, a spus Keane.

Ronaldo are 31 de partide în actuala stagiune și a reușit să înscrie de 15 ori pentru Manchester United. De altfel, portughezul are și 3 pase decisive, iar reușitele sale au fost de multe ori decisive pentru trupa engleză.

ADVERTISEMENT