Life

Scandal monstru la Puterea Dragostei. O concurentă a sărit la bătaie: „Ești nesimțită”

23.01.2021 | 15:04
Scandal monstru la Puterea Dragostei O concurenta a sarit la bataie Esti nesimtita
ADVERTISEMENT

Nici nu se instalase bine armonia la Puterea Dragostei, că apariția unei noi concurente a și reușit să tulbure din nou apele. Nu de alta, dar Alexandra se transformă într-o adevărată fiară când o altă fată începe să-i dea târcoale partenerului său.

Ești nesimțită”, a reacționat Meda, vizibil iritată de acuzațiile care i se aduc. A fost de ajuns ca toată casa fetelor să se transforme într-un câmp de luptă.

ADVERTISEMENT

Deși susține că a intrat în competiție cu gândul să-l recucerească pe Nicos (n.r. cei doi au trăit în trecut o frumoasă poveste de dragoste), se pare că blondinei i s-au cam aprins călcâiele după Codruț. Și nici lui nu îi este chiar indiferentă.

Noua concurentă agită spiritele la Puterea Dragostei. Bătaie în toată regula în casa fetelor

Tu ce faci ,Codruț, în timp ce ești într-o relație cu Alexandra? Stai să te uiți după mine? Am observat că te tot uiți după mine!

ADVERTISEMENT

Alexandra, ai ceva cu mine? Îți pare rău că am venit aici? Lămurește-mă și pe mine! Ești nesimțită”, i-a reproșat Meda iubitei lui Codruț. Până la un scandal în toată regula a mai fost doar un pas.

Nu, tu ești! Ai venit în casă și încerci să mă provoci pe mine!”, a reacționat blondina. Noroc cu intervenția lui Nicos, care a reușit, cu mare dificultate, ce-i drept, să aplaneze conflictul.

ADVERTISEMENT

Dacă restul concurenților au fost șocați de atitudinea Alexandrei, pe vloggerul Denis Petcu nu îl surprinde deloc. Ba chiar susține că fetele erau prietene înainte de a intra în competiție, dar au ajuns „la cuțite” în clipa în care Alexandra s-a îndrăgostit de Nicos.

Meda a intrat în casa Puterea dragostei și l-a luat pe Nicos în brațe. Hai să vă povestesc ceva. În perioada în care Alexandra s-a cuplat cu Nicos, eu vorbeam cu Meda. Am conversații, am poze când îmi spunea că plânge.

ADVERTISEMENT

Nu am crezut, mă gândeam că o fi într-o depresie și cine știe ce se întâmplă. Ea i-a spus lui Alexandra: ”Dacă tu ai vrea să ai o relație cu Nicos, încercați să aveți o relație”. I-a zis gândindu-se că nu va face treaba asta, dar Alexandra nu are scrupule.

Nu contează dacă e prietenă, soră, frate, ea calcă pe cadavre ca să îi fie bine. Nu credeam până când am văzut-o în emisiune cu cât foc se uita la Nicos. A început să plângă. Nu știu dacă ea e o actriță atât de bună încât să facă treaba asta”, a dezvăluit Denis Petcu.

ADVERTISEMENT