Life

Scandal monstru la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Ce i-a făcut Bia Khalifa adversarei sale, Tania Popa

După eliminarea de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Tania Popa rupe tăcerea. Actrița a povestit ce i-a făcut Bia Khalifa înainte de duel.
15.10.2022 | 13:21
Scandal monstru la Sunt celebru scoatema de aici Ce ia facut Bia Khalifa adversarei sale Tania Popa
Bia Khalifa și Tania Popa, scandal imens la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Sursă foto: captură Fanatik
ADVERTISEMENT

Competiția ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la Pro Tv testează la maxim limitele concurenților. Acest lucru s-a putut vedea și la cea mai recentă ediție, unde un scandal imens a izbucnit.

Bia Khalifa s-a certat cu Tania Popa înainte de duel

Protagonistă a fost din nou Bia Khalifa, cea care l-a jignit și pe Cornel Palade în primele ediții ale emisiunii de la Pro Tv. De abia acum însă, Tania Popa, adversara ei, a recunoscut ce s-a întâmplat, de fapt.

ADVERTISEMENT

Tania Popa a fost eliminată de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, chiar de către Bia Khalifa, pierzând la duel. Aceasta a ajuns acasă, iar mai apoi a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Fără niciun fel de reținere, Tania Popa a spus clar și răspicat ce s-a întâmplat, de fapt, în cadrul competiției, dar și ce dispută a avut cu Bia Khalifa chiar înainte de duel.

ADVERTISEMENT

Actrița povestește că a fost la rândul ei jignită, la fel ca și Cornel Palade, de către Bia Khalifa, pentru simplul fapt că ar fi trezit-o de dimineață, lucru care nu i s-a mai întâmplat până acum și care a pus-o în dificultate.

”Dacă eu aș fi auzit din gura acestei domnișoare cuvinte pe care i le-a adresat lui Ami sau lui Cornel, cred că nu țineam cont că sunt la o emisiune, că sunt niște reguli, că nu avem voie să facem lucruri, cred că săream pârleazul (…).

ADVERTISEMENT

Îi scoteam mâna din umăr și cu ea făceam așa pam, pam, pam. Nu aș fi tolerat, ăsta e singurul lucru pe care nu îl suport și nici în teatru nu îl suport. Nu suport când este jignit un om, mai ales când nu merită. Că unii și merită să-i înjuri, dar acolo nu era cazul, iar domnișoara a înjurat în stânga și în dreapta”, a mărturisit Tania Popa la Pro Tv.

Bia Khalifa, jigniri incalificabile la adresa lui Cornel Palade

Să nu uităm că de la începutul competiției și până acum, Bia Khalifa a fost protagonista mai multor scandaluri la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Tânăra care lucrează pe platforma OnyFans s-a certat public cu Cornel Palade pe care l-a și jignit.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nici Ami nu a scăpat de cuvintele grele aruncate de Bia Khalifa în una dintre edițiile emisiunii de la Pro Tv, lucru care a atras antipatia mai multor concurenți.

ADVERTISEMENT