Life

Scandal monstru! Serghei Mizil dă de pământ cu CTP după ce s-a luat de familia lui: „Nu te-am găsit niciodată și știi că te-am urmărit”

23.07.2020 | 23:20
Scandal monstru! Serghei Mizil dă de pământ cu CTP după ce s-a luat de familia lui: „Nu te-am găsit niciodată și știi că te-am urmărit”
Serghei Mizil, atac dur la adresa lui CTP. Sursa foto: Facebook/ Digi 24
ADVERTISEMENT

Serghei Mizil este foc și pară pe gazetarul Cristian Tudor Popescu, prescurtat CTP, pentru comentariile pe care le-a făcut despre el și familia lui, citind o scrisoare controversată care ar dezvălui detalii intime despre familia lui.

Serghei Mizil se gândește să-l dea în judecată pe CTP

Mizil nu s-a putut abține și i-a transmis lui CTP că îl așteaptă la bătaie, ba chiar că l-a urmărit de multe ori, dar n-a aflat nici acum unde stă.

ADVERTISEMENT

Printre amenințările evidente la adresa jurnalistului, Mizil l-a lăudat pe Gigi Becali care s-a răfuit la un moment dat cu colaboratorul de la Digi 24.

„Te-ai luat de familia mea, te-ai luat de toată lumea. Norocul tău, măi…, că sora mea e prea proastă și n-a avut curaj să te dea în judecată. Păi cum citești tu scrisorile familie mele, mă. Cine ești tu, mă?..”, a întrebat revoltat Serghei.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ne judecăm, plăcerea mea… Te dau în judecată că ai spus despre familia mea, ai citit o scrisoare intimă și vreau să-ți pun o întrebare, băi… Păi aia era o scrisoare dată de la securitate. De unde o aveai dumneata?… Vreau să știu și eu cum ai luat tu scrisorile alea.

„Bine ți-a făcut Gigi Becali”

Tu știi că dacă intri într-o chestie intimă a unei familii, e penal? (…) El a citit și cu Hurezeanu… Hurezeanu când a văzut, băiat șmecher, a zis: Băi, Serghei, îmi cer scuze… Ăsta, în piept se uita așa”, a mai spus Mizil într-un live susținut în social-media.

„Bine ți-a făcut Gigi Becali, eu nu te-am găsit nicidată și știi că te-am urmărit. Mă, dacă ești așa nervos, vino mă, să ne luptăm noi doi, șmechere. Când te-a luat Gigi Becali să-ți dea palme în cap atunci, mamă, mamă, cât m-am rugat la Dumnezeu… Genial a fost ăla! Cine ești tu mă, până la urmă? CTP! Știți cine sunt eu? SNM, mai tare decât CTP!”, a mai spus indignat Mizil.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri