Life

Scandal monstru! Serghei Mizil dă de pământ cu CTP după ce s-a luat de familia lui: „Nu te-am găsit niciodată și știi că te-am urmărit”

23.07.2020 | 23:20
Scandal monstru Serghei Mizil da de pamant cu CTP dupa ce sa luat de familia lui Nu team gasit niciodata si stii ca team urmarit
ADVERTISEMENT

Serghei Mizil este foc și pară pe gazetarul Cristian Tudor Popescu, prescurtat CTP, pentru comentariile pe care le-a făcut despre el și familia lui, citind o scrisoare controversată care ar dezvălui detalii intime despre familia lui.

Serghei Mizil se gândește să-l dea în judecată pe CTP

Mizil nu s-a putut abține și i-a transmis lui CTP că îl așteaptă la bătaie, ba chiar că l-a urmărit de multe ori, dar n-a aflat nici acum unde stă.

ADVERTISEMENT

Printre amenințările evidente la adresa jurnalistului, Mizil l-a lăudat pe Gigi Becali care s-a răfuit la un moment dat cu colaboratorul de la Digi 24.

„Te-ai luat de familia mea, te-ai luat de toată lumea. Norocul tău, măi…, că sora mea e prea proastă și n-a avut curaj să te dea în judecată. Păi cum citești tu scrisorile familie mele, mă. Cine ești tu, mă?..”, a întrebat revoltat Serghei.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ne judecăm, plăcerea mea… Te dau în judecată că ai spus despre familia mea, ai citit o scrisoare intimă și vreau să-ți pun o întrebare, băi… Păi aia era o scrisoare dată de la securitate. De unde o aveai dumneata?… Vreau să știu și eu cum ai luat tu scrisorile alea.

„Bine ți-a făcut Gigi Becali”

Tu știi că dacă intri într-o chestie intimă a unei familii, e penal? (…) El a citit și cu Hurezeanu… Hurezeanu când a văzut, băiat șmecher, a zis: Băi, Serghei, îmi cer scuze… Ăsta, în piept se uita așa”, a mai spus Mizil într-un live susținut în social-media.

ADVERTISEMENT

„Bine ți-a făcut Gigi Becali, eu nu te-am găsit nicidată și știi că te-am urmărit. Mă, dacă ești așa nervos, vino mă, să ne luptăm noi doi, șmechere. Când te-a luat Gigi Becali să-ți dea palme în cap atunci, mamă, mamă, cât m-am rugat la Dumnezeu… Genial a fost ăla! Cine ești tu mă, până la urmă? CTP! Știți cine sunt eu? SNM, mai tare decât CTP!”, a mai spus indignat Mizil.