News

Scandal provocat de o familie de români, în Germania. Au mușcat polițiștii, după ce nu i-au lăsat să plece în Canada. Un om al legii a avut nevoie de îngrijiri medicale

O familie de români a făcut un adevărat scandal pe un aeroport din Germania. A mușcat, zgâriat și lovit mai mulți polițiști. Un om al legii a avut nevoie de îngrijiri medicale.
22.04.2022 | 19:44
Scandal provocat de o familie de romani in Germania Au muscat politistii dupa ce nu iau lasat sa plece in Canada Un om al legii a avut nevoie de ingrijiri medicale
Polițiști de pe un aeroport din Germania, mușcați, zgâriați și loviți de o familie de români. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O familie formată din cinci români a iscat un adevărat scandal pe aeroportul Frankfurt pe Main, Germania. A început să muște, zgârie și să lovească mai mulți polițiști, care au intervenit să-i liniștească pe membri, iritați fiind de faptul că nu li s-a permis să zboare în Canada.

Scandal provocat de o familie de români, pe aeroportul Frankfurt pe Main, Germania. Polițiști atacați

Toată întâmplarea a avut loc pe data de 20 aprilie. Familia de români voia să ajungă, mai exact, în Toronto, Canada, iar compania de zbor i-a anunțat că nu pot, deoarece autoritățile canadiene au impus o interdicție de intrare în teritoriu.

ADVERTISEMENT

Atunci, toți membrii familiei de români au început să se agite. Acela a fost momentul când la fața locului au fost chemați polițiștii, dar în zadar. Oamenii legii au fost atacați și s-au ales cu răni. Unul dintre ei a avut nevoie de medici, scrie Adevărul.

În cele din urmă, polițiștii germani și-au dus misiunea la bun sfârșit. Astfel, acum anchetează cuplul de români care locuiește în Italia.

ADVERTISEMENT

Li se aduc mai multe acuzații: suspiciune de vătămare corporală, faptul că au opus rezistență la arest și agresiune fizică asupra oamenilor legii.

De altfel, atacatorii din familie au stat și în arest, dar au fost eliberați după ce au plătit o cauțiune de 1.200 de euro. Cercetările în acest caz continuă.

ADVERTISEMENT

Ce interdicție au impus autoritățile din Canada la intrarea în țară

De altfel, în ceea ce privește interdicția impusă de autoritățile canadiene, la intrarea în teritoriu, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) preciza pe data de 22 martie 2022:

”Transportul public de persoane în interiorul Canadei (aerian, feroviar și maritim) și plecările din Canada pot fi efectuate numai de către persoanele vaccinate cu schema completă (2 doze cu serurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Novavax sau Medicago, respectiv 1 doză cu Johnson&Johnson).

ADVERTISEMENT

Atenție: toate persoanele, cu vârsta de 12 ani și peste, se vor putea îmbarca în curse aeriene internaționale pentru plecarea din Canada numai în baza demonstrării calității de vaccinat anti-COVID-19 cu schema completă”, a informat MAE.

ADVERTISEMENT
Tags: