News

Scandal provocat de o familie de români, în Germania. Au mușcat polițiștii, după ce nu i-au lăsat să plece în Canada. Un om al legii a avut nevoie de îngrijiri medicale

O familie de români a făcut un adevărat scandal pe un aeroport din Germania. A mușcat, zgâriat și lovit mai mulți polițiști. Un om al legii a avut nevoie de îngrijiri medicale.
22.04.2022 | 19:44
Scandal provocat de o familie de romani in Germania Au muscat politistii dupa ce nu iau lasat sa plece in Canada Un om al legii a avut nevoie de ingrijiri medicale
Polițiști de pe un aeroport din Germania, mușcați, zgâriați și loviți de o familie de români. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O familie formată din cinci români a iscat un adevărat scandal pe aeroportul Frankfurt pe Main, Germania. A început să muște, zgârie și să lovească mai mulți polițiști, care au intervenit să-i liniștească pe membri, iritați fiind de faptul că nu li s-a permis să zboare în Canada.

Scandal provocat de o familie de români, pe aeroportul Frankfurt pe Main, Germania. Polițiști atacați

Toată întâmplarea a avut loc pe data de 20 aprilie. Familia de români voia să ajungă, mai exact, în Toronto, Canada, iar compania de zbor i-a anunțat că nu pot, deoarece autoritățile canadiene au impus o interdicție de intrare în teritoriu.

ADVERTISEMENT

Atunci, toți membrii familiei de români au început să se agite. Acela a fost momentul când la fața locului au fost chemați polițiștii, dar în zadar. Oamenii legii au fost atacați și s-au ales cu răni. Unul dintre ei a avut nevoie de medici, scrie Adevărul.

În cele din urmă, polițiștii germani și-au dus misiunea la bun sfârșit. Astfel, acum anchetează cuplul de români care locuiește în Italia.

ADVERTISEMENT

Li se aduc mai multe acuzații: suspiciune de vătămare corporală, faptul că au opus rezistență la arest și agresiune fizică asupra oamenilor legii.

De altfel, atacatorii din familie au stat și în arest, dar au fost eliberați după ce au plătit o cauțiune de 1.200 de euro. Cercetările în acest caz continuă.

ADVERTISEMENT

Ce interdicție au impus autoritățile din Canada la intrarea în țară

De altfel, în ceea ce privește interdicția impusă de autoritățile canadiene, la intrarea în teritoriu, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) preciza pe data de 22 martie 2022:

”Transportul public de persoane în interiorul Canadei (aerian, feroviar și maritim) și plecările din Canada pot fi efectuate numai de către persoanele vaccinate cu schema completă (2 doze cu serurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Novavax sau Medicago, respectiv 1 doză cu Johnson&Johnson).

ADVERTISEMENT

Atenție: toate persoanele, cu vârsta de 12 ani și peste, se vor putea îmbarca în curse aeriene internaționale pentru plecarea din Canada numai în baza demonstrării calității de vaccinat anti-COVID-19 cu schema completă”, a informat MAE.

ADVERTISEMENT
Tags:
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult mai scumpe"
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Mihaela Rădulescu rivală cu Ileana Badiu. Cele două au împărțit același bărbat
Mihaela Rădulescu rivală cu Ileana Badiu. Cele două au împărțit același bărbat
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de...
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de la divorț: „Câteodată îți vine să mori”
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil