Life

Scandal total în lumea muzicii populare. Niculina Stoican, după ce a pierdut procesul intentat de Constantin Enceanu: „E o mare pierdere de timp să te contrazici cu un nebun”

Solista de muzică populară a avut o primă reacție după ce a pierdut procesul cu interpretul Constantin Enceanu. Nu s-a mai abținut!
26.01.2024 | 19:40
Scandal total in lumea muzicii populare Niculina Stoican dupa ce a pierdut procesul intentat de Constantin Enceanu E o mare pierdere de timp sa te contrazici cu un nebun
Niculina Stoican a pierdut procesul cu Constantin Enceanu/ sursa foto: facebook, colaj: fanatik
ADVERTISEMENT

Scandal total în lumea muzicii populare. Niculina Stoican a vorbit pentru prima dată, după ce procesul pe care l-a avut cu colegul ei de breaslă, Constantin Enceanu, s-a tranșat în instanță! Tensiunile dintre ei au început din cauza nemulțumirilor cântărețului de muzică populară. Ce l-a deranjat atât de tare?

Niculina Stoican, declarații după ce a pierdut procesul intentat de Constantin Enceanu

În 2023, Constantin Enceanu a decis să o dea în judecată pe Niculina Stoican, după ce i-a adus acuzații grave. În cele din urmă, magistrații au decis să-i dea câștig de cauză solistului.

ADVERTISEMENT

Niculina Stoican și Constantin Enceanu erau în scandal de mai mult timp. Artistul a acționat-o în instanță pe Niculina Stoican, dar și ansamblul „Maria Tănase” din Craiova, pentru că nu a fost promovat în ultimii 20 de ani, cât a făcut parte din formație.

De ce se războiau cei doi artiști

În cele din urmă, cei doi artiști de renume au ajuns în fața judecătorilor, dar aceștia i-au dat câștig de cauză interpretului. După ce a fost înfrântă la tribunal, Niculina Stoican a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Anulează Fişa de evaluare a performanţelor profesionale individuale ale reclamantului Enceanu Constantin pentru perioada 01.01.2022-31.12.2022 şi Decizia nr. 27/12.05.2023. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 2.975 lei reprezentând cheltuieli de judecată”,  se arată în decizia sentinței emise de Tribunalul București.

Mesajul acid al artistei la adresa colegului de breaslă

De asemenea, Niculina Stoican trebuie să achite colegului său de breaslă cheltuieli de judecată în valoare de 2975 de lei. Revoltată din cauza problemelor cu Constantin Enceanu, cântăreața a scris un mesaj revoltător pe social media, mărturisind că nu se simte învinsă.

ADVERTISEMENT

„E o mare pierdere de timp să te contrazici cu un nebun sau un fanatic căruia nu-i pasă de adevăr sau de realitate, ci doar de victoria propriilor lui convingeri și iluzii asupra altora. Nu-ți pierde niciodată timpul cu certuri care nu au niciun sens.

Sunt oameni care nu au capacitatea să înțeleagă, oricât de multe argumente și dovezi le-ai aduce și alții care sunt atât de orbiți de egoul, ura și resentimentele lor, încât tot ce își doresc e să fie îndreptățiți, chiar dacă nu au dreptate. Când ignoranța țipă, inteligența e mută. Liniștea și pacea ta valorează mai mult”, a fost mesajul artistei de pe pagina ei personală de Facebook.

ADVERTISEMENT