Life

Scandal total la Survivor All Stars. „Nu mi se pare normal să înjuri și după să citești Biblia”

Tensiuni și nervi întinși la maxim la Survivor All Stars. De la ce pornesc scandalurile în Republica Dominicană și ce nemulțumiri au concurenții
25.01.2024 | 21:06
Scandal total la Survivor All Stars Nu mi se pare normal sa injuri si dupa sa citesti Biblia
De la ce pornesc scandalurile la Survivor All Stars. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Pe măsură ce competiția Survivor All Stars avansează, situațiile dintre concurenți devin din ce în ce mai tensionate. După eliminări și probe grele, nervii concurenților se întind la maxim. Drept dovadă, au și început primele scandaluri.

De la ce pornesc scandalurile la Survivor All Stars

Survivor România All Stars este una dintre cele mai grele competiții din România. Sezonul acesta, cei mai buni concurenți din toate timpurile au spus da, pentru a doua oară, provocării din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Cei mai buni Faimoși, dar și cei mai buni Războinici luptă pentru marele titlu de supraviețuitor al junglei, dar și pentru premiul în bani. Lupta nu este deloc una ușoară, așa că nu este zi în care nervii să nu fie întinși la maxim.

Din păcate, prima eliminare a avut loc în echipa Faimoșilor. Andreea Tonciu nu a avut timp să se bucure prea mult de experiența Survivor România All Stars, căci a fost nominalizată și trimisă acasă.

ADVERTISEMENT

Ajunsă în România, vedeta a fost sinceră și asumată, ca de obicei și a recunoscut că Survivor All Stars a fost mult mai greu decât sezoanele anterioare. Deși nu a participat la prea multe probe, au fost suficiente pentru a-și putea forma o părere.

Andreea Tonciu a spus totul despre Jador și Zanni

Andreea Tonciu nu a vorbit doar despre experiența concursului, ci și despre colegii ei din echipa Faimoșilor. Bruneta nu s-a ferit să afirme că unii dintre ei afișează multe aparențe, doar de dragul de a da bine în fața publicului de acasă.

ADVERTISEMENT

În emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Tonciu a dat cărțile pe față și a povestit că a apreciat mult mai mult echipa Războinicilor. În toată perioada în care ea a stat acolo, a observat cât de uniți sunt și cum luptă toți pentru obiective comune.

În schimb, acest lucru nu l-a observat nici măcar o secundă în echipa din care a făcut ea parte. Andreea Tonciu a sesizat că Faimoșii au fost individualiști și fiecare a luptat pentru binele lui.

ADVERTISEMENT

De departe, cea mai mare dezamăgire a sa din acest sezon este legată de Jador și de Zanni. Cei doi au plecat în junglă cu Biblia la ei, gest pe care Andreea nu l-a putut înțelege. Nu atâta timp cât cei doi înjurau de fiecare dată când aveau ocazia.

”Nu doar Jador, și Zanni avea Biblia. Nu mi se pare normal să înjuri și după să citești Biblia. Jador m-a dezamăgit.(…) Îi recomand să-și lase cariera și să se călugărească”, a spus Andreea Tonciu, potrivit libertateapentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT